Nem akárki állt bele Vajna Timibe – régen osztották ki ennyire!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Amikor a címet írtam frappánsabbnál frappánsabb jelzők jutottak eszembe, hogyan is folytathatnám a címadást. De egyik sem lett volna olyan amilyet egy hölggyel szemben megengednék magamnak.

Az internet legkérlelhetetlenebb ellenzéki cicájának Erzsinek a gazdája a közíró Homonnay Gergely durván nekirongyolt Vajna Timinek, mely írást annyira élveztünk olvasni, hogy változtatás nélkül közöljük:

“Vajna Timinek leköpték az autóját. Megírta az újság.

Első reakcióm a cikkre: “Hol parkol? Vinnék friss macskaszart.”

Pedig nem vinnék. A sarokig sem jutnék el. Sőt már a lakásajtóig sem.Timi ugyanis nem rossz ember, bár csak kétszer találkoztam vele bulvárújságíró koromban, de szerintem nem gonosz.

A találkozásunkkor az is kiderült, hogy nyilván nem az volt a szüleinek az elsőrendű prioritás az életben, hogy majd egyszer jó egyetemre menjen a lányuk.

Timinek a bűne, hogy viszonylag mutatós húsdarabként funkcionál a közpénzben dúskáló ura mellett, és egy fideszes oligarcha feleségeként lényegesen jobban él, mint Szabó Jánosné, kistarcsai adminisztrátor, akinek egyetlen bevétele a rokkantnyugdíja mellett, hogy feketén besegít egy butikosnak adminisztrálni.

Timi kislányként valszeg nem tanult sok történelmet. Őt sokkal jobban érdekelte a smink meg a designer ruhák, meg a fiúk. Teljesen oké. Ő nem egyetemen akart szopni a szigorlatokon, hanem inkább a hálószobában. Ez is teljesen oké. Ő ragyogni akart, mert lássuk be, ha Damu Roland pénztáros az Auchanban, Timi nem jön vele össze ever.

Erre érzett rá Andy, aki a megfelelő pillanatban alányúlt az abuzált nőnek. Timi pedig a sok designer ruha, magángépes repülgetés után (lásd Oszter Alexandra nyilatkozata Andy Vajna udvarlási szokásairól) csak beadta a derekát. Nem könnyen.

Erről egy barátnőjének írt levélben számolt be, amit a barátnő továbbküldött, és nem egy médiacég több munkatársa olvashatta anno. Mert azért – és most mindenki vizualizálja – nem lehet egyszerű Andy Vajnával áldozni a szerelem oltárán.

Csakhogy az ilyen nőre könnyen rásütik a bélyeget.

Timi nem az egyetlen nő, akit a férfi vagyona vakított el, de az egyetlen, aki 100 évvel fiatalabb a közpénzben dúskáló uránál, és aki még kérkedik is a gazdagságával.

És ez utóbbi sokakat zavar. Pl. Szabó Jánosnét Kistarcsán, akinek hó közepén már csak a legolcsóbb párizsira jut.

A népharag pedig manifesztálódik.

Először csak egy köpésben.

Timit nem érdekelte a történelem, de hadd meséljek el valamit.

A II. világháború után a franciák és az olaszok azokat a nőket, akik a németekkel “barátkoztak”, nyilvánosan megszégyenítették. Levágták a hajukat kopaszra, leköpdösték őket, hogy a szégyen bélyege ott égjen rajtuk. Lássa mindenki, ki ez a nő, ahogy egy márkajelzés ma Timi outfitjén jelzi, ki ez a nő.

Mert minden nő szeretne Diorban járni, Lamborghinivel hajtani a városban, de ezért nem mindenki adja el magát – különösen nem egy fideszesnek.

A jog és az erkölcs pedig két külön kategória. És amire a BTK-ban nincs bekezdés, azt is meg fogják torolni.

Először csak egy köpéssel.

Puszi, Gergő!”

Homonnay Gergely (Facebook)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük