Kijöttek a friss számok: a Fidesz nem csak Budapesten, hanem további 5 nagyvárosban is megverhető – mutatjuk a számokat


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A választások után nem sokkal kijöttek a legújabb számok, melyek reménykeltőek lehetnek az önkormányzati választásokra.

Igen, tudom, hogy mindenki fásult és belefáradt a politikai harcokba, azonban nagyon úgy néz ki, hogy az ellenzék komoly problémákat okozhat a Fidesznek. Konkrétan arról van szó, hogy több megyeszékhelyt és megyei jogú várost is átvehet a baloldal a kormánypártoktól legalábbis a Republicon elemzése alapján.

Ott, ahol 40% alatt maradt a kormánypártok támogatottsága ott versenyképes alternatívát kínálhat az ellenzék.

Budapesten reálisan elhozhatja az ellenzék a főpolgármesteri széket, valamint a kerületek többségét. Véleményem szerint a mostani választások tétje nem az, hogy elsöpörhető-e a Fidesz rendszer, hanem, hogy talajt tud-e fogni az ellenzék, tud-e foglalni fontos poziciókat ellentartva ezzel a Fidesznek.

Civakodó ellenzék

A mai nap híre, hogy Hadházy Ákos kilépett az LMP-ből, mely párt az utóbbi időkben főkétn verekedéseiről volt híres. Káoszba fulladt a Jobbik, vélhetőleg a párt a teljes megsemmisülés szélére sodródik. Csak a DK tudott stabilitást felmutatni, illetve a Magyar Szocialista Párt, melynek felállt az új vezetése most hétvégén.

Kérdés melyik párt fog eltűnni és melyik fog felállni.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük