Kijöttek a friss számok: a Fidesz nem csak Budapesten, hanem további 5 nagyvárosban is megverhető – mutatjuk a számokat


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A választások után nem sokkal kijöttek a legújabb számok, melyek reménykeltőek lehetnek az önkormányzati választásokra.

Igen, tudom, hogy mindenki fásult és belefáradt a politikai harcokba, azonban nagyon úgy néz ki, hogy az ellenzék komoly problémákat okozhat a Fidesznek. Konkrétan arról van szó, hogy több megyeszékhelyt és megyei jogú várost is átvehet a baloldal a kormánypártoktól legalábbis a Republicon elemzése alapján.

Ott, ahol 40% alatt maradt a kormánypártok támogatottsága ott versenyképes alternatívát kínálhat az ellenzék.

Budapesten reálisan elhozhatja az ellenzék a főpolgármesteri széket, valamint a kerületek többségét. Véleményem szerint a mostani választások tétje nem az, hogy elsöpörhető-e a Fidesz rendszer, hanem, hogy talajt tud-e fogni az ellenzék, tud-e foglalni fontos poziciókat ellentartva ezzel a Fidesznek.

Civakodó ellenzékA mai nap híre, hogy Hadházy Ákos kilépett az LMP-ből, mely párt az utóbbi időkben főkétn verekedéseiről volt híres. Káoszba fulladt a Jobbik, vélhetőleg a párt a teljes megsemmisülés szélére sodródik. Csak a DK tudott stabilitást felmutatni, illetve a Magyar Szocialista Párt, melynek felállt az új vezetése most hétvégén.

Kérdés melyik párt fog eltűnni és melyik fog felállni.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük