Morvai Krisztina értékelte a Jobbikban kialakult helyzetet – Üzent Toroczkainak és Dúró Dórának


Morvai Krisztina - Fotó: Morvai Krisztina Facebook oldal
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Morvai Krisztina sem ment el szó nélkül a szétszakadó Jobbik mellett…

 

Morvai Krisztina, az Európai Parlament független képviselőjének közleménye

Budapest, 2018. június 11., hétfő (OS) – Morvai: Véleményem a Jobbikban zajló folyamatokról, tanácsaim Dúró Dórának, Toroczkainak, a “zászlóbontóknak” – hanganyaggal

A Kossuth rádióban nyilatkoztam a Jobbik-ban zajló döbbenetes folyamatokról s ismét kértem Dúró Dórát, hogy vissza ne adja mandátumát az eltorzult pártnak.

Megfogalmaztam miként és mennyiben megy szembe egykori emberközpontú, hazafias értékrendjével a párt s tanácsokat adtam Toroczkaiéknak, a “zászlóbontóknak”.

Az interjú a következő linkre kattintva hallgatható, kérem, hogy a kurzorral lefelé haladva keressék meg a nevemet tartalmazó címen szereplő nyolcperces anyagot :

Mindezt ide kattintva megtekintheti – szerkMorvai Krisztina

Kiadó: Morvai Krisztina, az Európai Parlament független képviselője

Forrás: MTI OS


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük