Vágó István kíméletlen pofont csavart le Orbán legfőbb bizalmasának


Vágó István
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A volt kvízmester nem finomkodott. Kíméletlenül bekóstolta Orbán fő emberét!

Ha végignézünk ezeregyszáz éves történelmünkön, a magyarság megharmincszorozta magát. Tatárok ide, törökök oda. Ezt nem tudta utánunk csinálni egyetlen nép sem a környezetünkben, ami azt jelenti, hogy életképesek vagyunk.

(Kásler Miklós)

Vegyük például Káslert. Árulkodó név. Mint a Harrach, Deutsch, Schmitt, Navracsics, Bayer, Seszták, Kubatov…

Vajon ők is a magyarság megharmincszorozódására vezetik vissza a családfájukat?

Mit szólnának, ha a lakájmédia velük kapcsolatban is így fogalmazna: “bevándorló hátterű egyének”? A magyar történelem ugyanis “idegen népesség” (l. Alaptörvény módosítása) betelepítéseinek sorozata. Különösen a tatárok és a törökök után. Ezt Kásler jól tudja.

De akkor miért mondja?

És mi mindent mond még…

Forrás: Facebook 

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük