Felháborodott az internet – ilyen gyalázatos módon még nem gyalázták Koncz Zsuzsát


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az ismert előadóművészt Koncz Zsuzsát gyalázták.

Régóta jelen van a gyűlölet hazánkban. Ha valaki végigmegy a városon a gyűlölet nyomai lépten-nyomon kiütközik falfirkákban, feliratokban, a beszélgetéseken a buszokon.

Érthetetlen és döbbenetes mindaz, amikor a gyűlölködés tárgya egy olyan előadó, akinek sosem voltak szélsőséges megnyilvánulásai, aki soha sem elvett, hanem mindig adott a magyarságnak.

Éppen ezért váltott ki közfelháborodást az a megrongált Koncz Zsuzsa plakát. Ha másról lett volna szó természetesen átsiklottunk volna mind-e felett hiszen minden nap megtörténik ez Budapesten.

Történt már ilyen, senkit nem érdekel

Ebből mégis botrány lett. Mert egyetlen egy fotó megmutatja milyen nyomorúságos emberek vannak közöttünk. Akiknek az élete annyi, hogy megcselekszik azt, ami a legrosszabb időket idézi.

Nem akarok ilyen országban élni, ahol ez megy:Nekem ez a világom inkább. Remélem önnek is:

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük