Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Döbbenet! Állami pénzből megy a náci propaganda???

 

Szégyen, hogy Magyarországon megjelenhetnek állami pénzből finanszírozott neonáci szennylap (portálok), mint ahogy az is, hogy ennek a neonáci gondolkodásnak van ebben az országban legalább kétmillió őszinte híve.

Az meg a legnagyobb szégyen, hogy nem merjük néven nevezni Orbán rendszerét, nem merjük kimondani, leírni, hogy a NER egy neonáci rendszer.

Ugyanis a 888-hu elképesztően gusztustalan írást közölt a Maliból származó Mamoudou Gassama hőstettéről, ami bejárta a világsajtót.

Ha valaki mégis lemaradt volna róla, ebben a videóban láthatja milyen csodás tettet vitt véghez a fiatalember.

 

Gábor György vallásfilozófusnál is kiverték a biztosítékot a történtek. Nem is hagyta szó nélkül. A közösségi oldalon levő írását itt olvashatják:

Egy Edward Tyson (1650-1708) nevű anatómus egy pigmeus testének boncolása után arra a következtetésre jutott, hogy az illető élőlény, de nem ember. Mint utólag kiderült, a következtetése helyes volt, ugyanis tévedésből nem pigmeust (embert) boncolt, hanem egy csimpánzt.

Mindenesetre Tyson megállapítása nagy karriert futott be, s például az 1896-os millenniumi ünnepségsorozat idején 250 nyugat-afrikai feketét mutogattak Budapesten, mégpedig az állatkertben. De ismert volt az 1870-es években beindult Völkerschau nevű produkció (lásd 1. kép), amelynek keretében, a náci időkig folyamatosan, fekete embereket mutogattak különféle állatkertekben. A náci sajtó sokszor tért vissza arra a fotóra, amely II. Vilmos császárt ábrázolta, az alábbi képaláírással: „Kaiser Wilhelm II. besucht 1909 eine Gruppe Äthiopier bei einer Völkerschau im Tierpark Hagenbeck.” Vagyis: „II. Vilmos császár 1909-ben meglátogat egy etióp csoportot a Hagenbeck Állatkertben.” (lásd 2. kép)

Völkerschau

 

II. Vilmos császár 1909-ben meglátogat egy etióp csoportot a Hagenbeck Állatkertben

S persze a 888.hu egyik firkászának a nagymestere, Adolf Hitler (továbbiakban Dolfi) is a 888.hu firkászának kedves olvasmányában, a Mein Kampfban „elnégeresedett, elkorcsosodott világ”-ról beszél, ahol „örökre elvész a szépség és a magasztosság fogalma”.

A 888.hu firkászának Dolfija arról ír, hogy „négerből nem lehet németet faragni, mert képtelen megtanulni németül”, továbbá „a fehér fajnak az alsóbbrendű emberrel való keveredése fertőzés”, valamint szól a német nemzetet megfertőző „afrikai néger hordák tobzódásáról”, végül – természetesen – arról, hogy a zsidók azok, akik a négereket a Rajta partjára hozzák, azzal a szándékkal, hogy „az ebből folyó vérfertőzés tönkretegye a gyűlölt fehér fajt, letaszítsa a kulturális és politikai magaslatról, és önmagát (mármint a zsidót) tegye e faj urává.”

Mindezt csak azért írom, mert ez a fent emlegetett firkász reflektált a minapi párizsi esetre, amikor egy Maliból származó fekete migráns megmentette egy ház negyedik emeleti korlátján átesett, s a korlátba kapaszkodó négyéves kisgyermek életét.

A Dolfi-fan firkász imigyen emlékezett meg az esetről: „Mamoudou Gassama hőstettéről aztán beszámolt a világsajtó, a baloldal máris hősként ünnepli a majmokat megszégyenítő ügyességgel mászni tudó mali franciát.”
Az anyád!

Forrás: Gábor György Facebook / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: