Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ennél undorítóbbat még elképzelni sem lehet. Elképesztő, a fideszes aljasság minden határon túlmegy.

Ha Orbán győz, már a jövő héttől kirakhatják a fóti kerekesszékes gyerekeket az otthonaikból azért, hogy Mészáros Lőrinc wellness hotelt építhessen!

Balog Zoltánék megpróbálták “jegelni” a fóti gyermekotthon lakóinak botrányos kilakoltatását a választásig, hátha az emberek elfelejtik, micsoda embertelen és szívtelen ez a kormány. A hozzánk eljutott hírek szerint már a jövő héttől megkezdődhet a fogyatékkal élő gyerekek kipaterolása a parkosított, családias házakból azért, mert Mészáros Lőrinc szemet vetett a fóti kastélyra is.

Már így is számtalan kastélyotthonra tette rá a kezét, és most attól sem riadnak vissza, hogy kiszolgáltatott gyerekeket és közel 70 idős embert az utcára tegyenek pénzéhségük miatt. Gyomorforgató, tényleg! És milyen érdekes, hogy a kormány pont most 40 milliárd forintot adott kastélyfelújításokra, és a 2010-es 7,6 milliárd forinthoz képest 2030-ig 830 milliárd(!) forintot szánnak a turizmus fejlesztésére pont azután, hogy Tiborcz István és Mészáros Lőrinc is bevásárolta magát a hoteliparba.

A fóti gyerekeket pedig átrakják a hatvani, kalocsai és zalaegerszegi otthonokba, ahol rendszeresen verik és elzárják a gyerekeket. Hát ez magának az intézményi kitagolás, Balog Zoltán? Van maguknak szíve??

Április 8-a után rendet teszünk itt is, nem hagyjuk, hogy a leglesettebbeken rúgjanak megint azért, hogy Orbánék tovább lophassanak! Április 8-a után Karácsony Gergellyel mindent visszaadunk a jogos tulajdonosaiknak!

Szabó Tímea

Szabó Tímea – Fotó: Szabó Tímea Facebook oldal

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: