Kiszivárgott mit tervez Orbán és Mészáros Lőrinc a választások után – ennél mocskosabb ügyről még nem hallottál


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ennél undorítóbbat még elképzelni sem lehet. Elképesztő, a fideszes aljasság minden határon túlmegy.

Ha Orbán győz, már a jövő héttől kirakhatják a fóti kerekesszékes gyerekeket az otthonaikból azért, hogy Mészáros Lőrinc wellness hotelt építhessen!

Balog Zoltánék megpróbálták “jegelni” a fóti gyermekotthon lakóinak botrányos kilakoltatását a választásig, hátha az emberek elfelejtik, micsoda embertelen és szívtelen ez a kormány. A hozzánk eljutott hírek szerint már a jövő héttől megkezdődhet a fogyatékkal élő gyerekek kipaterolása a parkosított, családias házakból azért, mert Mészáros Lőrinc szemet vetett a fóti kastélyra is.

Már így is számtalan kastélyotthonra tette rá a kezét, és most attól sem riadnak vissza, hogy kiszolgáltatott gyerekeket és közel 70 idős embert az utcára tegyenek pénzéhségük miatt. Gyomorforgató, tényleg! És milyen érdekes, hogy a kormány pont most 40 milliárd forintot adott kastélyfelújításokra, és a 2010-es 7,6 milliárd forinthoz képest 2030-ig 830 milliárd(!) forintot szánnak a turizmus fejlesztésére pont azután, hogy Tiborcz István és Mészáros Lőrinc is bevásárolta magát a hoteliparba.

A fóti gyerekeket pedig átrakják a hatvani, kalocsai és zalaegerszegi otthonokba, ahol rendszeresen verik és elzárják a gyerekeket. Hát ez magának az intézményi kitagolás, Balog Zoltán? Van maguknak szíve??

Április 8-a után rendet teszünk itt is, nem hagyjuk, hogy a leglesettebbeken rúgjanak megint azért, hogy Orbánék tovább lophassanak! Április 8-a után Karácsony Gergellyel mindent visszaadunk a jogos tulajdonosaiknak!

Szabó Tímea

Szabó Tímea – Fotó: Szabó Tímea Facebook oldal

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük