Az egyik legfontosabb körzetben visszalépett az LMP


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az LMP bejelentette, visszahúzza a jelöltjét az MSZP-Párbeszéd politikusának útjából.

Kár hogy az utolsó pillanaptban jött meg az LMP jelöltjének az esze. Bár az LMP eddig a pontig nem tűnt túl konstruktívnak és félő, hogy az az átütő visszalépési hullám sem fog bekövetkezni ami ahhoz szükséges, hogy bizonyosan végbemenjen a kormányváltás, inkább csak egy egy gesztus születik a megállapodások alkalmával, tény ez most jól jött.A mérce.hu számolt be róla, hogy Közösségi oldalán jelentette be szombat délelőtt Ábrahám Júlia, az LMP Budapest 10. választókerületi jelöltje, hogy még a 11:00-ás határidő lejárta előtt visszalépett.

Az LMP-s jelölt ezzel a lépésével a kerültben a legesélyesebb ellenzékiként mért párbeszédes Szabó Tímea előtt nyit teret.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük