Az egyik legfontosabb körzetben visszalépett az LMP


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az LMP bejelentette, visszahúzza a jelöltjét az MSZP-Párbeszéd politikusának útjából.

Kár hogy az utolsó pillanaptban jött meg az LMP jelöltjének az esze. Bár az LMP eddig a pontig nem tűnt túl konstruktívnak és félő, hogy az az átütő visszalépési hullám sem fog bekövetkezni ami ahhoz szükséges, hogy bizonyosan végbemenjen a kormányváltás, inkább csak egy egy gesztus születik a megállapodások alkalmával, tény ez most jól jött.

A mérce.hu számolt be róla, hogy Közösségi oldalán jelentette be szombat délelőtt Ábrahám Júlia, az LMP Budapest 10. választókerületi jelöltje, hogy még a 11:00-ás határidő lejárta előtt visszalépett.

Az LMP-s jelölt ezzel a lépésével a kerültben a legesélyesebb ellenzékiként mért párbeszédes Szabó Tímea előtt nyit teret.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük