Ennyi, eldőlt: a legviccesebb kampányt az MSZP-s Hiller csinálja – ha ezzel nem nyer, hát semmivel


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Gondolhattuk, hogy a pesterzsébeti szocialista, az MSZP választmányi elnöke nem fog szokványos kampányt csinálni.

A Kispest-Pesterzsébet választókerületben induló Hiller méltán népszerű a szavazói körében, hiszen ma is egyéni megválasztott képviselője választókerületének. A szocik választmányi elnöke mindezek ellenére, olyan ötletes, kreatív és progresszív kampányba kezdett, amely mellett nem tudtunk elmenni szó nélkül.

Bár szinte borítékolható Hiller egyéni győzelme, nem dőlt hátra sem Ő sem kampánycsapata és az egyik legjobb gaget vetették be a kampányba.

Mint ismeretes az egyéni jelöltek és a pártlisták mellett sorszámok találhatóak. Minden párt igyekszik ezeket a sorszámokat valahogyan a választók fejébe varázsolni. Ilyen szlogen volt “a 9-es lista a szocialista”, vagy egyéb hangzatos rímek.

Nos a Pesterzsébeten induló 7-es számú Hiller nem aprózta el a dolgot:Le a kalappal a legkreatívabb megoldásért!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük