Ennyi, eldőlt: a legviccesebb kampányt az MSZP-s Hiller csinálja – ha ezzel nem nyer, hát semmivel


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Gondolhattuk, hogy a pesterzsébeti szocialista, az MSZP választmányi elnöke nem fog szokványos kampányt csinálni.

A Kispest-Pesterzsébet választókerületben induló Hiller méltán népszerű a szavazói körében, hiszen ma is egyéni megválasztott képviselője választókerületének. A szocik választmányi elnöke mindezek ellenére, olyan ötletes, kreatív és progresszív kampányba kezdett, amely mellett nem tudtunk elmenni szó nélkül.

Bár szinte borítékolható Hiller egyéni győzelme, nem dőlt hátra sem Ő sem kampánycsapata és az egyik legjobb gaget vetették be a kampányba.

Mint ismeretes az egyéni jelöltek és a pártlisták mellett sorszámok találhatóak. Minden párt igyekszik ezeket a sorszámokat valahogyan a választók fejébe varázsolni. Ilyen szlogen volt “a 9-es lista a szocialista”, vagy egyéb hangzatos rímek.

Nos a Pesterzsébeten induló 7-es számú Hiller nem aprózta el a dolgot:

Le a kalappal a legkreatívabb megoldásért!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük