Szabó Tímea lerántotta a leplet Orbán legújabb hazugságáról – Sanszos, hogy most nem kicsit dühöng a miniszterelnök úr


Szabó Tímea Fotó: Facebook
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lelepleződött Orbán legújabb hazugsága! Köszönjük Szabó Tímeának, az MSZP-Párbeszéd közös jelöltjének, a Párbeszéd társelnökének.

Lelepleződött Orbán legújabb rezsihazugsága! Szó sincs arról, hogy minden család 12 ezer forintos visszatérítést kap! Az a 12 ezer forint valójában a legtöbb esetben családonként 400-3000(!) forint! Ráadásul kiderült: Orbánék aljas gázárszabályozása miatt minden magyar család 70 ezer forinttal fizetett többet a gázért, mint amennyit kellett volna. Elég volt a hazudozásból!

Az alábbi fotót Budapest 3. kerületéből küldték nekem, ahol az MSZP-Párbeszéd színeiben én is indulok képviselőjelöltként. Kiderült: Óbuda-Békásmegyeren egy panelházban legjobb esetben is 2 ezer forintot kapnak vissza a családok az elcsalt rezsiköltségből, de sok helyen ez csak pár száz forintot jelent.

Fotó: Szabó Tímea Facebook oldal

Orbánék mint mindig, megint hazudtak a rezsicsökkentésről.
Karácsony Gergellyel mi vállaljuk, hogy minden panelháznak és társasháznak uniós forrásból önrész nélküli vissza nem térítendő támogatást adunk az energiahatékony felújításra (hőszigetelés, nyílászáró csere, fűtéskorszerűsítés), amivel 50%-kal is csökkenthető a rezsiköltség. Ez az igazi rezsicsökkentés, nem a 400 forintos Fidesz-hazugság!

2010-ben Orbán azt ígérte, hogy minden évben felújítja a lakások 10%-át, Ez 8 év alatt a teljes lakásállomány 88%-át jelentette volna, de még 8%-nál sem tartanak, mert megint ellopták az uniós támogatást, és a saját irodáikat és a dohánygyárakat újították fel belőle.

A panelban élőktől pedig lakásonként gyakran 1 millió forint önrészt követeltek. Ezt rengeteg 3. kerületben élő is megerősítette nekem. Hát hogy fizesse azt ki egy nyugdíjas vagy egy kétgyerekes család? Vagy bárki? Elég volt, április 8-án véget vetünk ennek is!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük