Szabó Tímea Fotó: Facebook
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lelepleződött Orbán legújabb hazugsága! Köszönjük Szabó Tímeának, az MSZP-Párbeszéd közös jelöltjének, a Párbeszéd társelnökének.

Lelepleződött Orbán legújabb rezsihazugsága! Szó sincs arról, hogy minden család 12 ezer forintos visszatérítést kap! Az a 12 ezer forint valójában a legtöbb esetben családonként 400-3000(!) forint! Ráadásul kiderült: Orbánék aljas gázárszabályozása miatt minden magyar család 70 ezer forinttal fizetett többet a gázért, mint amennyit kellett volna. Elég volt a hazudozásból!

Az alábbi fotót Budapest 3. kerületéből küldték nekem, ahol az MSZP-Párbeszéd színeiben én is indulok képviselőjelöltként. Kiderült: Óbuda-Békásmegyeren egy panelházban legjobb esetben is 2 ezer forintot kapnak vissza a családok az elcsalt rezsiköltségből, de sok helyen ez csak pár száz forintot jelent.

Fotó: Szabó Tímea Facebook oldal

Orbánék mint mindig, megint hazudtak a rezsicsökkentésről.
Karácsony Gergellyel mi vállaljuk, hogy minden panelháznak és társasháznak uniós forrásból önrész nélküli vissza nem térítendő támogatást adunk az energiahatékony felújításra (hőszigetelés, nyílászáró csere, fűtéskorszerűsítés), amivel 50%-kal is csökkenthető a rezsiköltség. Ez az igazi rezsicsökkentés, nem a 400 forintos Fidesz-hazugság!

2010-ben Orbán azt ígérte, hogy minden évben felújítja a lakások 10%-át, Ez 8 év alatt a teljes lakásállomány 88%-át jelentette volna, de még 8%-nál sem tartanak, mert megint ellopták az uniós támogatást, és a saját irodáikat és a dohánygyárakat újították fel belőle.

A panelban élőktől pedig lakásonként gyakran 1 millió forint önrészt követeltek. Ezt rengeteg 3. kerületben élő is megerősítette nekem. Hát hogy fizesse azt ki egy nyugdíjas vagy egy kétgyerekes család? Vagy bárki? Elég volt, április 8-án véget vetünk ennek is!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: