Gőgös Zoltán, a szocialisták országgyűlési képviselője kiosztott néhány hatalmas pofont a fideszes nagyuraknak


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az MSZP talán egyik legemblematikusabb politikusa Gőgös Zoltán az orbán-rezsim néhány tagjának biztosan elrontotta a hétvégéjét…

Az MSZP szerint a választópolgároknak az áprilisi parlamenti választáson véget kell vetniük a “fideszes bűnszervezet” működésének.

Gőgös Zoltán, a szocialisták országgyűlési képviselője szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta, az elmúlt időszak nagy- és kisstílű bűncselekményeit csak akkor lehet feltárni, ha az MSZP-Párbeszéd szövetség jelöltjei kerülnek kormányra Karácsony Gergely vezetésével.Úgy fogalmazott, a kormánypárti politikusok komoly bűnszervezetet hoztak létre, amelynek tagjai arra szövetkeztek, hogy a “kisemberek rovására” megszerezzék Magyarország hozzáférhető vagyonának nagy részét.

Az MSZP politikusa szerint ezt mutatja, hogy az “Orbán-vőnek bűnszervezetben csaltak milliárdokat”, Kósa Lajos anyukájának, illetve feleségének kért 800 millió forintos sikerdíjat brókertevékenységért, Semjén Zsolt háziasított állatokra vadászott Svédországban, Szabó Zsolt államtitkár pedig több mint egymilliárd forintot tárol egy offshore számlán.

“Ez csak a jéghegy csúcsa” – jelentette ki, majd hozzátette, a “maffiában nincs olyan, aki nem bűnöző”. Gőgös Zoltán példaként említette, hogy szerinte a “helyi fideszes nagyurak” szintén létrehozták a “maguk Mészáros Lőrinceit”, akiken keresztül bonyolítják a közbeszerzéseket.

A szocialista képviselő kérdésekre válaszolva elmondta, a választási kampányban az MSZP hozta a legtöbb áldozatot, hiszen 48 helyen engedte át az indulás jogát.

Az MSZP sehol nem zárkózik el akár a legesélyesebb jelölt visszaléptetésétől sem, ha ezen múlik a kormányváltás – hangsúlyozta, az Együtt elnökének, Juhász Péternek a visszalépésére reagálva ugyanakkor megjegyezte, egyetlen mérés sem igazolja, hogy bárhol is az Együtt jelöltje lenne a legesélyesebb ellenzéki induló.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük