Bayer Zsolt túlment egy határon: döbbenetes dolgokkal fenyegette meg Karácsony Gergelyt!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Párbeszéd Magyarországért Párt hozta nyilvánosságra Bayer Zsolt legutóbbi kirohanását.

A nemzet nagy megmondója a Békemenet életre hívója a Fidesz 4-es számú tagkönyvének birtokosa túl lépett egy demokratikus határt ismételten, bár ez lassan már nem meglepő, mindazok után, amit a miniszterelnök megengedett magának, azonban mégis döbbenetes amit Bayer tett legutóbb.

Nagyot ment az Echo TV-ben Bayer Zsolt. Először patkányoknak nevezte azokat, akiket megrémített Orbán Viktor március 15-én elmondott “elégtételes” beszéde, majd Karácsony Gergelyt, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltét fenyegette. – írja a Párbeszéd Magyarországért Párt közleményében.

A Párbeszédnél Bayer azon mondata csapta ki a biztosítékot, hogy:

A Békemenetet összerántjuk és odamegyünk a parlament köré. Azt meglátjuk, mi lesz.

 

De hogy Geri (KARÁCSONY Gergely) nem lesz miniszterelnök azt megígérem.

Azonban nem kell félteni sem Karácsony Gergelyt sem a Párbeszédet, egy igen tökös választ adtak a fenyegetőzésre:

Nem nekünk, hanem azoknak van félnivalójuk, akik kormányzás, a magyarok szolgálata helyett uszítanak, hazudnak és lopnak! Április 8-án szavazzatok a változásra, szavazzatok a Karácsony Gergely által vezetett MSZP-Pábreszéd


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük