Bayer Zsolt túlment egy határon: döbbenetes dolgokkal fenyegette meg Karácsony Gergelyt!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A Párbeszéd Magyarországért Párt hozta nyilvánosságra Bayer Zsolt legutóbbi kirohanását.

A nemzet nagy megmondója a Békemenet életre hívója a Fidesz 4-es számú tagkönyvének birtokosa túl lépett egy demokratikus határt ismételten, bár ez lassan már nem meglepő, mindazok után, amit a miniszterelnök megengedett magának, azonban mégis döbbenetes amit Bayer tett legutóbb.

Nagyot ment az Echo TV-ben Bayer Zsolt. Először patkányoknak nevezte azokat, akiket megrémített Orbán Viktor március 15-én elmondott “elégtételes” beszéde, majd Karácsony Gergelyt, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltét fenyegette. – írja a Párbeszéd Magyarországért Párt közleményében.

A Párbeszédnél Bayer azon mondata csapta ki a biztosítékot, hogy:

A Békemenetet összerántjuk és odamegyünk a parlament köré. Azt meglátjuk, mi lesz.

 

De hogy Geri (KARÁCSONY Gergely) nem lesz miniszterelnök azt megígérem.

Azonban nem kell félteni sem Karácsony Gergelyt sem a Párbeszédet, egy igen tökös választ adtak a fenyegetőzésre:

Nem nekünk, hanem azoknak van félnivalójuk, akik kormányzás, a magyarok szolgálata helyett uszítanak, hazudnak és lopnak! Április 8-án szavazzatok a változásra, szavazzatok a Karácsony Gergely által vezetett MSZP-Pábreszéd


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük