Mesterházy Attila nagyon durván rálépett a Fidesz tyúkszemére – Ebből nagy botrány lesz


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ép eszű ember nem szívesen lenne semelyik kormánypárti politikus bőrében mostanság. Hogy ezeket a dolgokat hogy magyarázza ki a maffia-kormány? Ebből sehogy se fognak jól kijönni…

Elég a hazudozásból!

A Költségvetési bizottság keddi ülésén lehetett volna tisztázni, hogy Kósa Lajos Magyarország legnagyobb balekja, vagy legnagyobb pénzmosója. Kósa Lajosnak távoznia kell a közéletből, mert mindkét esetben alkalmatlan több ezer milliárd forint közpénz kezelésére!

Arra is lehetőség lett volna, hogy támogassák az MSZP 13. havi nyugdíjra vonatkozó javaslatát. Ezt ma másodjára szavazta le a Fidesz.

Felszólítom Varga Mihály minisztert, hogy tájékoztassa a nyilvánosságot arról, hogy a Fidesz bevándorlási politikájának részeként a letelepedési kötvénnyel beengedett 20 ezer, illetve menekültként befogadott közel 1300 ember milyen hatást gyakorolt a magyar költségvetésre!

Tájékoztasson arról is, hogy a Brüsszel számításai szerint 1 migráns ellátására fordítandó 9 millió forintot, azaz 1291 fő esetében összesen 11,6 milliárd forintot a magyar költségvetés mely fejezetéből vonták el? Fejlesztésekből, nyugdíjemelésből vagy családtámogatásból?

Mesterházy Attila
a Költségvetési bizottság elnöke


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük