Mesterházy Attila nagyon durván rálépett a Fidesz tyúkszemére – Ebből nagy botrány lesz


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ép eszű ember nem szívesen lenne semelyik kormánypárti politikus bőrében mostanság. Hogy ezeket a dolgokat hogy magyarázza ki a maffia-kormány? Ebből sehogy se fognak jól kijönni…

Elég a hazudozásból!

A Költségvetési bizottság keddi ülésén lehetett volna tisztázni, hogy Kósa Lajos Magyarország legnagyobb balekja, vagy legnagyobb pénzmosója. Kósa Lajosnak távoznia kell a közéletből, mert mindkét esetben alkalmatlan több ezer milliárd forint közpénz kezelésére!Arra is lehetőség lett volna, hogy támogassák az MSZP 13. havi nyugdíjra vonatkozó javaslatát. Ezt ma másodjára szavazta le a Fidesz.

Felszólítom Varga Mihály minisztert, hogy tájékoztassa a nyilvánosságot arról, hogy a Fidesz bevándorlási politikájának részeként a letelepedési kötvénnyel beengedett 20 ezer, illetve menekültként befogadott közel 1300 ember milyen hatást gyakorolt a magyar költségvetésre!

Tájékoztasson arról is, hogy a Brüsszel számításai szerint 1 migráns ellátására fordítandó 9 millió forintot, azaz 1291 fő esetében összesen 11,6 milliárd forintot a magyar költségvetés mely fejezetéből vonták el? Fejlesztésekből, nyugdíjemelésből vagy családtámogatásból?

Mesterházy Attila
a Költségvetési bizottság elnöke


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük