Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Fidesz megrogyott. A fideszes fellegvárnak számító Hódmezővásárhelyen óriási vereséget szenvedtek. Egyértelmű, hogy kisebbségben vannak. Legyőzhetőek.

Nincs más dolgunk, mint megszervezni a változást akaró emberek többségét. Végre ne azt nézzük, ami elválaszt egymástól, hanem ami összeköt! Hogy április 8. után közösen építhessünk egy olyan Magyarországot, ahol a hatalom nem önmagát, hanem a magyar embereket gazdagítja!

Március 15-e, 15 óra, Fővám tér

Találkozzunk március 15-én 15 órától a Fővám téren és hallgassuk meg közösen Karácsony Gergelyt, az MSZP-Párbeszéd-Liberálisok, a Változás Szövetségének miniszterelnök-jelöltjét! Az eseményen ott lesz a Demokratikus Koalíció is.Ha sokan megyünk el március 15-én tüntetni, akkor újabb ütést viszünk be a Fidesznek!

Ha sokan megyünk el április 8-án szavazni, akkor győzni fogunk!

Hívjátok meg a barátaitokat, ismerőseiteket, rokonaitokat! Most kell cselekedni, most kell talpra állni: találkozzunk március 15-én! #Változást

Húsvét után egy héttel legyen Karácsony!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here