Talpra magyar, hí a haza! Itt az idő, most vagy soha! Rabok legyünk, vagy szabadok? Ez a kérdés, válasszatok! – Március 15. 15:00 Budapest, Fővám tér – Gyertek sokan, mutassuk meg milyen sokan vagyunk!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Fidesz megrogyott. A fideszes fellegvárnak számító Hódmezővásárhelyen óriási vereséget szenvedtek. Egyértelmű, hogy kisebbségben vannak. Legyőzhetőek.

Nincs más dolgunk, mint megszervezni a változást akaró emberek többségét. Végre ne azt nézzük, ami elválaszt egymástól, hanem ami összeköt! Hogy április 8. után közösen építhessünk egy olyan Magyarországot, ahol a hatalom nem önmagát, hanem a magyar embereket gazdagítja!

Március 15-e, 15 óra, Fővám tér

Találkozzunk március 15-én 15 órától a Fővám téren és hallgassuk meg közösen Karácsony Gergelyt, az MSZP-Párbeszéd-Liberálisok, a Változás Szövetségének miniszterelnök-jelöltjét! Az eseményen ott lesz a Demokratikus Koalíció is.

Ha sokan megyünk el március 15-én tüntetni, akkor újabb ütést viszünk be a Fidesznek!

Ha sokan megyünk el április 8-án szavazni, akkor győzni fogunk!

Hívjátok meg a barátaitokat, ismerőseiteket, rokonaitokat! Most kell cselekedni, most kell talpra állni: találkozzunk március 15-én! #Változást

Húsvét után egy héttel legyen Karácsony!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük