A magyar nép Czeglédyt akarja, szabadon, s ennek hangot is ad! – Tovább retteghetnek a Fideszes fiúk, mert Czeglédy egyszer beszélni fog, az biztos


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az emberek nem hülyék, az igazságszolgáltatás, elgondolkozhatna azon hogy egyes bíráik meggondolatlan vagy felsőbb utasításra végrehajtott döntése miatt lassan teljes mértékben elveszíti az emberek bizalmát.

Free Czeglédy – áll a Derkovitson, a belvárosba vezető Rohonci út mellett, kilenc emelet magasságban. Azt nem tudjuk, ki helyezte el a Czeglédy Csaba szabadságát követelő feliratot, de nem elégedett meg ezzel.

FREE CZEGLÉDY Fotó: Nyugat.hu

A lakótelep több pontján festettek ugyanilyen feliratot Hende Csaba, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjének kampányplakátjaira is, ezzel az eredeti szöveg így módosult:Nekünk Magyarország free Czeglédy.

Nekünk Magyarország free Czeglédy Fotó: Nyugat.hu

Czeglédy Csaba a Derkovits lakótelep jó részét magában foglaló választókerületben választották meg városi képviselőnek többször is.

Forrás: Nyugat.hu / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük