A magyar nép Czeglédyt akarja, szabadon, s ennek hangot is ad! – Tovább retteghetnek a Fideszes fiúk, mert Czeglédy egyszer beszélni fog, az biztos


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az emberek nem hülyék, az igazságszolgáltatás, elgondolkozhatna azon hogy egyes bíráik meggondolatlan vagy felsőbb utasításra végrehajtott döntése miatt lassan teljes mértékben elveszíti az emberek bizalmát.

Free Czeglédy – áll a Derkovitson, a belvárosba vezető Rohonci út mellett, kilenc emelet magasságban. Azt nem tudjuk, ki helyezte el a Czeglédy Csaba szabadságát követelő feliratot, de nem elégedett meg ezzel.

FREE CZEGLÉDY Fotó: Nyugat.hu

A lakótelep több pontján festettek ugyanilyen feliratot Hende Csaba, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjének kampányplakátjaira is, ezzel az eredeti szöveg így módosult:

Nekünk Magyarország free Czeglédy.

Nekünk Magyarország free Czeglédy Fotó: Nyugat.hu

Czeglédy Csaba a Derkovits lakótelep jó részét magában foglaló választókerületben választották meg városi képviselőnek többször is.

Forrás: Nyugat.hu / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük