Tovább dübörög az Orbán – Kocsis féle gyűlölet kampány – Ezt az MSZP-Párbeszéd sem hagyta szó nélkül


Kampány Józsefvárosban Fotó Facebook
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Az MSZP-Párbeszéd nem hagyta szó nélkül Orbán józsefvárosi kampányvideóját…

Tiborcztól kell megvédeni Budapestet – reagálás Orbán Viktor Facebook videójára

Budapestnek és azon belül Józsefvárosnak meg kell védenie magát a Fidesz maffiacsaládjától vagy egyébként meg fog ismétlődni az, amit Orbán veje művelt Kecskeméten, Szekszárdon és ország számos pontján. Márpedig teljesen egyértelmű, hogy nem akarunk több büntetést fizetni Orbánék lopásai miatt.

Nem akarjuk, hogy Orbán veje Budapestet is sötétségbe borítsa. Ehhez viszont az kell, hogy leváltsuk azokat a politikusokat, akik nem a magyar emberek érdekeit szolgálják, hanem csak a saját meggazdagodásukat.

Azok, akik védik Orbánt és vejét a 13 milliárdos botrányban, folytatni akarják a lopást és a bűnszervezet Budapestet is el fogja érni.

Ezért azt javasoljuk a budapestieknek, a józsefvárosiaknak és a többieknek is, hogy tartsák szem előtt, hogy Orbán Viktor még mindig nem szólalt meg érdemben a családjáig érő csalássorozat ügyében.

MSZP-Párbeszéd


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük