Kampány Józsefvárosban Fotó Facebook
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Az MSZP-Párbeszéd nem hagyta szó nélkül Orbán józsefvárosi kampányvideóját…

Tiborcztól kell megvédeni Budapestet – reagálás Orbán Viktor Facebook videójára

Budapestnek és azon belül Józsefvárosnak meg kell védenie magát a Fidesz maffiacsaládjától vagy egyébként meg fog ismétlődni az, amit Orbán veje művelt Kecskeméten, Szekszárdon és ország számos pontján. Márpedig teljesen egyértelmű, hogy nem akarunk több büntetést fizetni Orbánék lopásai miatt.


Kövess minket facebookon is


Nem akarjuk, hogy Orbán veje Budapestet is sötétségbe borítsa. Ehhez viszont az kell, hogy leváltsuk azokat a politikusokat, akik nem a magyar emberek érdekeit szolgálják, hanem csak a saját meggazdagodásukat.

Azok, akik védik Orbánt és vejét a 13 milliárdos botrányban, folytatni akarják a lopást és a bűnszervezet Budapestet is el fogja érni.

Ezért azt javasoljuk a budapestieknek, a józsefvárosiaknak és a többieknek is, hogy tartsák szem előtt, hogy Orbán Viktor még mindig nem szólalt meg érdemben a családjáig érő csalássorozat ügyében.

MSZP-Párbeszéd


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here