Hungary's Prime Minister Viktor Orban attends a session of the Tallinn Digital Summit during a European Union summit in Tallinn, Estonia, on September 29, 2017. EU leaders hold a digital summit in the Estonian capital with French President Emmanuel Macron seeking to persuade his counterparts to overhaul European tax rules targeting Silicon Valley firms. / AFP PHOTO / Ilmars ZNOTINS
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A felcsúti minidiktátor és az udvartartása pofátlanul és gátlástalanul ellop mindent a magyar emberektől. Ezt tudtuk eddig is, de amire most készülnek az túlmegy minden határon!

 

Mára egyértelművé vált, hogy a Fidesz nem akar megálljt parancsolni a Balaton-part lenyúlásának sem.

Egy bizottságok által támogatott törvényjavaslat ugyanis megvédte volna a kempingeket és a strandokat a telekspekulációtól, de a Fidesz-frakció a szavazás elhalasztása mellett döntött.

A magyar tenger

Ez azt jelenti, hogy Orbánék, ha tehetik, nem fogják megvédeni a Balatont, sőt, inkább megnyitják a kapukat a bűnszervezetek, tolvaj bandák előtt.

 

A változás szövetsége Karácsony Gergely vezetésével eltökélt abban, hogy ezt a fideszes tervet megakadályozza, és a magyar tenger széles tömegek nyaralását szolgálhassa tovább.

 

Gőgös Zoltán, elnökhelyettes,

Harangozó Gábor, országgyűlési képviselő,

Dr. Magyar György, országgyűlési képviselőjelölt


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: