Tragédia! Egy csodálatos ember, egy kiváló fiatal sportoló hagyott itt minket


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Tragédia! Egy csodálatos ember, egy kiváló fiatal sportoló hagyott itt minket, hosszas betegség és hatalmas küzdelem után. Legyen neki könnyű a föld…

 

Az Újpest egykori futballistája mindössze 26 esztendős volt. Két és fél évvel ezelőtt diagnosztizáltak nála leukémiát.

Lázár Bence Fotó: Újpest FC

A többszörös utánpótlás válogatott labdarúgó keményen harcolt, küzdött a betegsége ellen, hol jobban volt – hol kevésbé… eztán a sport televízióban szakkommentátora lett, így maradt bent szeretett sportága vérkeringésében, és azóta is folyamatosan küzdött a betegség ellen.

Akadtak biztatóbb időszakok az életében és mélypontok, mígnem kedden a családja tett közzé felhívást, hogy gyermeküknek vérre lenne szüksége. Sajnos már későn, nem tudtunk neki segíteni.

Lázár Bence Fotó: NSO

Lázár Bence családjának közleménye:
„Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lázár Bence 2018. február 22-én hajnalban az angyalokhoz költözött és mától egy csillaggal több ragyog az égen. Bence is úgy akarná, hogy a neki szánt véradások más betegtársain segítsenek, ezért kérjük akik tervezték holnap menjenek el vért adni. Hisszük és tudjuk, hogy Bence már az égi csapatban focizik, hiszen ez volt az élete.” – írja az M4sport

Bence már Öcsibácsiékkal focizik ott fent…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük