Fodor Gábor kőkemény pofont osztott le Orbánnak – Egy írással szedte szét a felcsúti böszmét


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Fidesz hazugságokra hivatkozva már lassan két éve terrorveszély-helyzetben tartja az országot, és kockára teszi hazánk uniós tagságát mondta a minap Fodor Gábor a Liberálisok elnök-alapítója.

2014. január 14-én a Liberálisok az MSZP-vel, a Demokratikus Koalícióval és az Együtt-PM-el közösen megalapították az ellenzéki Összefogást, hogy együtt válthassák le a második Orbán-kormányt. Fodor Gábor most is ezen dolgozik, most is ezt mondja: “Közös erővel, a határozottan kell visszautasítanunk április 8-án a hazugság politikáját! Közös erővel kell véget vetnünk a félelem és a gyűlölet politikájának.”

 

1300. Titokban ennyi menekültet fogadott be Magyarország az Orbán-kormány tudtával és jóváhagyásával az elmúlt évben. Miközben már több mint két éve minden a menekült ellenes kampányról, Soros György „ördögi” tervéről, a kötelező kvóta visszautasításáról szól, egy ártatlan elszólásból most kiderült, Magyarország teljesítette Brüsszel elvárását. A kormány azonban „elfelejtette” erről tájékoztatni a magyar közvéleményt, sőt, még Európát is átverte.

Szijjártó Péter próbál mentegetőzni, de lássuk be, mégiscsak arról van szó, hogy a Fidesz évek óta tudatosan átveri a magyar embereket. Hazugság volt a kvótakampány és a hozzá kapcsolódó népszavazás is. Hazugság volt a Soros-terv, a Soros-tervvel való riogatás is. Hazugság volt az Európa ellenes plakátkampány és hazugság a nemzeti konzultáció is, ahogy hazugságra épül a Fidesz legújabb pénzgyűjtő akciója is. Az Orbán-kormány az éj leple alatt ugyanis teljesítette azt a kvótát, amelyről hosszú ideje állítja, hogy nem fogja teljesíteni.

Az egész országot a menekültek ellen hergelik, hogy félelemmel és gyűlölettel tartsák egyben szavazótáborukat. Ez a félelem és gyűlölet azonban, mint oly sokszor, most is átverésen alapul. A befogadás beismerésével azonban most a Fidesz a hazugságot is beismerte. A kormánypárt legfőbb politikája nem más, mint egy alaposan megtervezett, méregdrága manipuláció. Ha úgy tetszik, Illiberális propaganda.
Félreértés ne legyen, nem a befogadás a probléma, hanem az, hogy mindezt titokban csinálták. Az, hogy embertelen kampányt folytattak ártatlan, segítségre szoruló emberekkel szemben. Politika haszonszerzés céljából, a legsötétebb történelmi időket idézve tettek bűnbakká védteleneket.

A magyar embereknek joguk van tudni, hogy kiket, mikor és hova fogadott be az Orbán-kormány. Jogunk van tudni, hogy miért titkolták mindezt idáig el előlünk. Jogunk van tudni, hogy miért verték át Európát is a kvótával kapcsolatban. Miért kockáztatja a „felelős” magyar kormány hazánk uniós tagságát egy olyan kvóta miatt, amit már réges régen teljesítettünk? Miért kockáztatja a kormány a sokmilliárdos büntetést, ha már megfelelünk az elvárásnak?

2018-ban lehetőségünk nyílik rá, hogy mindezt számon kérjük a kormányon, számon kérjük a Fideszen és Orbán Viktoron. Mert nem hagyhatjuk tovább, hogy átverjék a magyar embereket. Nem hagyhatjuk tovább, hogy a hatalom hazugsággal tartsa sakkban a hazánkat. Közös erővel, a határozottan kell visszautasítanunk április 8-án a hazugság politikáját! Közös erővel kell véget vetnünk a félelem és a gyűlölet politikájának. Írja Fodor Gábor a Facebook oldalán.

Forrás: Facebook / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük