Nagyágyút igazolt az MSZP – itt a fegyvertény, ami megfordítja a választást?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az MSZP egy igazi rocksztárt igazolt, márha a politikai életben lehet rocksztárokról beszélni.

A HírHugó baloldali véleményvezér portál értesülései szerin:Elképesztően jó névvel rukkolt elő ismét az MSZP. A német precizitást is beveti a kampányban a legnagyobb baloldali párt.

Molnár Gyula a szocialista párt új német tanácsadója, Heiko Kretschmer interjúja kapcsán azt mondta: sokkal jobb egy precíz német kampányguru, mint egy olyan amerikai, aki a gyűlöletkampányt hozta be Magyarországra- ezzel a Fidesz Amerikából leigazolt kampányguruira célzott.

A német tanácsadó az én fejemben másról szól, mint egy amerikai tanácsadó, aki a gyűlöletkampányokat hozza el Magyarországra. Ez a tanácsadó az értékekről fog nekünk segítő mondatokat mondani, és sokkal inkább a német precizitásban, kampánytechnikákban fog segíteni – mondta el Molnár.

Komoly társadalmi feszültségeket lát Magyarországon az MSZP új kampánystratégája. Heiko Kretschmer szerint Orbánék pozíciója labilisabb, mint amilyennek a számok mutatják.

A 168 Órának adott interjúban elmondta: a Fideszt alapvetően a választási rendszere segítette eddig, de már 2014-ben sem igazán sikerült a mozgósítása. Szerinte a társadalomban érezhető egy olyan elbizonytalanodás, ami gyors és meglepő változásokat hozhat.
A német szakember állítja:kisebb a súlya a médiafölénynek, mint ahogy azt a pártok hiszik.

Példaként a 2002-es német kampányt hozta fel, amelyben a sajtó 95 százaléka ellenezte Gerhard Schröder többé-kevésbé Amerika-ellenes politikáját, mégis azzal nyerte meg a választásokat. Kretschmer szerint az elektronikus médiumok hatására a személyes beszéd még fontosabbá vált. Ugyanakkor nem hiszi, hogy a társadalmi valóságot megváltoztathatná a kommunikáció.


Kretschmer szerint arról kell beszélni, hogy a kormány nem tette rendbe a szociális rendszert, mindössze alamizsnát oszt, ahogy az Erzsébet-utalványokkal tette. Szerinte az egészségügyre és az oktatásra kellene a baloldalnak fókuszálni.

Molnár Gyula facebook oldaláról az is kiderült, hogy az élet nem áll meg  az MSZP-ben az ünnepek között sem. Készültek a kampányra. Az utolsó simításokat végezték a német tanácsadóval a jövő évi nagy menetelés előtt.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük