Az ilyen árulásra nincs bocsánat: megmutatjuk a magyar ellenzék egyik legjellemtelenebb alakját


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Szomorú, hogy itt tart a demokratikus ellenzék.

Megfogadtam, hogy a kormányváltásig már nem akarok foglalkozni a demokrata ellenzék cicaharcaival. De a jó istenit, hát én is demokrata vagyok, én is ellenzéki. Sőt ezekre az urakra és hölgyekre fogok szavazni.

Vannak olyan politikai tettek, amelyekre azt tudom mondani, hogy nincs bocsánat. Olvasom a publicisztikákat, nézem a televíziós műsorokat és úgy néz ki, hogy ez az ügy is elfog sikkadni, pedig ennél jellemtelenebb politikai tettet nem lehet tenni.

Csak hogy elfogulatlanul is szerepeljen a hír itt röviden, az alábbi beszámolót készítette a Népszava:

“Elismerte Berkecz Balázs, az Együtt alelnöke, hogy ő készítette titokban azt a hangfelvételt, amin Karácsony Gergely keresetlen szavakkal arról beszél az Együtt elnökségének, hogy megbánta, amiért elvállalta a miniszterelnök-jelöltséget.

Berkecz állítja, hogy ő csak a saját Facebook-oldalára tette ki az anyagot 10 percre, amikor azonban a Párbeszéd társelnöke az MSZP miniszterelnök-jelöltjének jelentkezett, a hanganyag megjelent egy névtelen blogon.”Na jó uram, akkor most beszélgessünk el egy kicsit csak úgy, mint ellenzéki az ellenzékivel. Mert nyilván elindult a szánalmas bokaszintű magyarázkodás. A hitvány emberi minőséget ilyen eposzi magyarázatokkal védi a politikus:

“…csak 10 percre került ki a facebook oldalamra….”

“.. csak indulatból tettem ki….”

“… de nem én tettem ki a blogra….”

“… a párt etikai bizottsága majd megvizsgálja….”

Hogy az istenbe készül el egy ilyen hangfelvétel? Mi vezet arra egy embert, hogy hangfelvételeket készítsen? Nem, nem csak ott van a probléma, hogy kitette a facebook oldalára, ahonnan valaki, vagy ő – hit kérdése – kitette egy blogra azt a bizonyos hangfelvételt, amin egyébként véleményem szerint nem hangzik el semmi kompromittáló – hanem, hogy egyáltalán felveszik egymás beszélgetéseit.

Ez emberi minőség kérdése úgy hiszem. Meg kultúráé. Merem remélni, hogy az ellenzéki oldalon ez a politikai kultúra nem jellemző. Merem remélni, hogy az ellenzéki tárgyalóasztalnál a Berkeczek nem csinálnak hangfelvételeket. Merem remélni, hogy nem ez a módi.

Ennek a jellemtelen embernek pedig nem az etikai bizottság döntését kellene várnia, hanem önként kellene visszavonulnia a politikából. Mert ezt nem lehet elsikálni. Mert ez nem hiba, ez emberi minőség kérdése.

Remélem. az ilyen politikusokat kiveti magából az ellenzéki oldal.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük