Újabb információ látott napvilágot a Jobbik felszámolhatósága kapcsán – ez sok mindent megváltoztat


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A 660 millió forint csak a jéghegy csúcsa.

Aki nem ismerné a történetet akkor röviden felvázoljuk: a Jobbik a Simicska plakátcégeitől kedvezményesen kapott plakáthelyeket, ami az állami számvevőszék szerint tiltott pártfinanszírozás és 660 millió forint bírságot szabtak ki a pártra, amely saját elmondásuk szerint a párt szinte valamennyi rendelkezésre álló forrása, így kétségessé vált a Jobbik indulása a 2018-as választásokon.

A Jobbik szerint a Fidesz bosszú-hadjárata mindez a párt ellen és demokráciában elfogadhatatlan és megengedhetetlen, hogy egy párt működését adminisztratív módszerekkel próbálják megakadályozni.

Szinte valamennyi ellenzéki párt kiállt a Jobbik mellett. Eddig a történet dióhéjben. Valóban vállalhatatlan ha a hatalom és a törvény erejével számolnak fel egy pártot, vagy lehetetlenítik el a választásokon való indulását, egyet értünk!

Viszont nehéz nem kétszínűséggel vádolni a Jobbikot akkor, mikor néhány évvel ezelőtt minden eszközzel, mindent megtett annak érdekében, hogy felszámolják a Magyar Szocialista Pártot.

A Jobbik feloszlatná az MSZP-t

A Jobbik feloszlatná az MSZP-t – Coub – GIFs with sound by BalraMagyarMint Gaudi fogalmaz:

törvény oszlassa fel az MSZP-t és vegye köztulajdonba vagyonát.

Szóval, amíg néhány évvel ezelőtt mindent megtett a Jobbik, még ügyészségi beadványt is készített a párt az MSZP feloszlatása érdekében, ma már úgy véli, amikor rajta csattan az ostor, hogy demokráciával összeegyeztethetetlen ha egy párttal adminisztratív módon szívóznak.

Ezzel egy percig sem akarjuk azt mondani, hogy a Fidesznek igaza van, vagy hogy a Jobbik megérdemli amit kapott, de tisztán kell látnunk, a Jobbik azért még mindig ugyanaz a párt, amely kormányon a Fidesz politikáját folytatná.

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük