Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szánalmas vergődés az amit a Fidesz bemutatott legutóbbi sajtótájékoztatóján. Komolyan számunkra kellemetlenek ezek a képsorok.

Ismert, hogy a Fidesz mindent megtesz annak érdekében, hogy leszerelje a baloldal sztárügyvédét, aki lassan százas nagyságrendben nyert pereket a hatalmon lévőkkel szemben.

Azt gondolták, hogy Czeglédy Csaba sztárügyvéd letartóztatásából kampányfogást lehet csinálni és elő lehet állítani 2018 Simon ügyét azonban úgy tűnik visszanyalt a fagyi.

Az állami televíziónak hat sajtóhelyreigazítási kérelmet, összesen legalább tizennyolc alkalommal kell főműsoridőben felolvasnia, hogy mit állítottak valótlanul Czeglédy Csabáról. “Ha ez az ügy egy valódi büntetőügyről szólna, akkor a kormánypárti sajtónak nem kellene éjjel-nappal hazudoznia rólam” – kommentálta a Fővárosi Törvényszék döntését maga Czeglédy. – írja a Sztárklik

Annak ellenére, hogy ezt a harcot a Fidesz már a nyilvánosban is elveszítette sem engedi el az ügyet.

Az NYF számolt be arról, hogy kiállt az egyik túlfizetett fideszes magnógyerek a kamerák elé és előadta a szokásos fideszes hazugságot Czeglédy Csaba ügyéről: jelesül, hogy több ezer diákot károsítottak volna meg, százmillió forintos nagyságrendben.

Aprócska probléma, hogy a bíróság épp a napokban kötelezte helyreigazításra az Origót, akik szintén ugyanezt a hazugságot terjesztették. Az Origo kénytelen-kelletlen közölte a helyreigazítást, amelyben az áll:

“a károsultak száma nem haladja meg az ezer főt, hanem 11 fő, a követelésük mértéke pedig nem közelíti meg a százmillió forintot, hanem mindösszesen 802.822,- Ft.”

A fideszes droid ezek szerint vagy nem hallott még az Origo helyreigazításáról, vagy már a fideszes propagandamédiának sem hisz, mindenesetre az újságírók csúnyán beégették.

Itt a videó, a jobb alsó sarokban kell hangot adni rá:


.

Oszd meg, hogy más is lássa, mennyire szánalmasak a Fidesz főállású hazudozói!

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: