Ciki: A Fidesz sajtótájékoztatón mutatta be az eddigi évek legszánalmasabb vergődését – már hazudni sem tudnak rendesen


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Szánalmas vergődés az amit a Fidesz bemutatott legutóbbi sajtótájékoztatóján. Komolyan számunkra kellemetlenek ezek a képsorok.

Ismert, hogy a Fidesz mindent megtesz annak érdekében, hogy leszerelje a baloldal sztárügyvédét, aki lassan százas nagyságrendben nyert pereket a hatalmon lévőkkel szemben.

Azt gondolták, hogy Czeglédy Csaba sztárügyvéd letartóztatásából kampányfogást lehet csinálni és elő lehet állítani 2018 Simon ügyét azonban úgy tűnik visszanyalt a fagyi.

Az állami televíziónak hat sajtóhelyreigazítási kérelmet, összesen legalább tizennyolc alkalommal kell főműsoridőben felolvasnia, hogy mit állítottak valótlanul Czeglédy Csabáról. “Ha ez az ügy egy valódi büntetőügyről szólna, akkor a kormánypárti sajtónak nem kellene éjjel-nappal hazudoznia rólam” – kommentálta a Fővárosi Törvényszék döntését maga Czeglédy. – írja a Sztárklik

Annak ellenére, hogy ezt a harcot a Fidesz már a nyilvánosban is elveszítette sem engedi el az ügyet.

Az NYF számolt be arról, hogy kiállt az egyik túlfizetett fideszes magnógyerek a kamerák elé és előadta a szokásos fideszes hazugságot Czeglédy Csaba ügyéről: jelesül, hogy több ezer diákot károsítottak volna meg, százmillió forintos nagyságrendben.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Aprócska probléma, hogy a bíróság épp a napokban kötelezte helyreigazításra az Origót, akik szintén ugyanezt a hazugságot terjesztették. Az Origo kénytelen-kelletlen közölte a helyreigazítást, amelyben az áll:


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

“a károsultak száma nem haladja meg az ezer főt, hanem 11 fő, a követelésük mértéke pedig nem közelíti meg a százmillió forintot, hanem mindösszesen 802.822,- Ft.”

A fideszes droid ezek szerint vagy nem hallott még az Origo helyreigazításáról, vagy már a fideszes propagandamédiának sem hisz, mindenesetre az újságírók csúnyán beégették.

Itt a videó, a jobb alsó sarokban kell hangot adni rá:


.

Oszd meg, hogy más is lássa, mennyire szánalmasak a Fidesz főállású hazudozói!

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük