Visszatért a Kisgazdapárt: Nem fogja elhinni kit jelölnének miniszterelnök-jelöltnek


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Üdítő színfolt a magyar párt-dömping egén az újra zászlót bontani készülő Független Kisgazda-, Földmunkás – és Polgári Párt. Az összefogást ők is napirendre tűzik, ám arról nincs hír, hogy a megcélzottak miként vélekednek az ötletről. – írja Mátrai Anna a Zárójel.hu újságírója.

Új lehetőség – de mire is?

Újra aktív politizálásba kezdett a Független Kisgazdapárt. Pénteki közleményük szerint már meg is találták az Orbán-buktatás receptjét.

Független Kisgazdapárt országos elnöksége szerint valódi képviselete az elfeledett Nemzetrésznek, a szegénységben, mélyszegénységben élő városi és falusi embereknek, a magyar vidéknek és az agráriumnak, a kitaszítottaknak, a kiszolgáltatottaknak, és a kisemmizetteknek csak abban az esetben lesz a 2018-as választásokat követően, ha a Jobbik, az LMP és a Független Kisgazdapárt összefog, és a közös miniszterelnök-jelöltünk Simicska Lajos lesz.

Simicskát miniszterelnöknek?

Konkrét programjavaslatokkal, célkitűzésekkel kívánják serkenteni a még vívódó választókat:

Programunk sarkalatos pontjai a kétkamarás parlament kialakítása, a feltétel nélküli alapjövedelem bevezetése, a devizahitelesek megsegítése, a sorállományban lévő hivatásos rendőrök, tűzoltók, katonák kedvezményes nyugdíjának visszaállítása, a trafik törvény eltörlése, a parkolási díj eltörlése, és a mezőgazdaságban az ingyenes öntözővízhez jutásért csatornarendszer kialakítása.

Ha azokat, akiket kedvezményezettként megjelölnek meg tudják nyerni, még lehet belőlük valami. Az azonban kétséges, hogy a megemlített szövetségesek miként reagálnak a statisztikailag mérhetetlen párt felhívására. A Balogh Károly képviselte a párt jelmondata mindenesetre változatlan:

Isten, haza, család!

Programjuk a

Biztonságos állam, egészséges Magyarország

nevet kapta. A pontos üzenetek országjárásuk alatt kívánják összeállítani közösen a választóikkal.

Balogh szerint

eddig ki voltunk zárva a politikából, nem volt lehetőségünk üzeneteink eljuttatására.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük