Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Üdítő színfolt a magyar párt-dömping egén az újra zászlót bontani készülő Független Kisgazda-, Földmunkás – és Polgári Párt. Az összefogást ők is napirendre tűzik, ám arról nincs hír, hogy a megcélzottak miként vélekednek az ötletről. – írja Mátrai Anna a Zárójel.hu újságírója.

Új lehetőség – de mire is?

Újra aktív politizálásba kezdett a Független Kisgazdapárt. Pénteki közleményük szerint már meg is találták az Orbán-buktatás receptjét.

Független Kisgazdapárt országos elnöksége szerint valódi képviselete az elfeledett Nemzetrésznek, a szegénységben, mélyszegénységben élő városi és falusi embereknek, a magyar vidéknek és az agráriumnak, a kitaszítottaknak, a kiszolgáltatottaknak, és a kisemmizetteknek csak abban az esetben lesz a 2018-as választásokat követően, ha a Jobbik, az LMP és a Független Kisgazdapárt összefog, és a közös miniszterelnök-jelöltünk Simicska Lajos lesz.

Simicskát miniszterelnöknek?

Konkrét programjavaslatokkal, célkitűzésekkel kívánják serkenteni a még vívódó választókat:

Programunk sarkalatos pontjai a kétkamarás parlament kialakítása, a feltétel nélküli alapjövedelem bevezetése, a devizahitelesek megsegítése, a sorállományban lévő hivatásos rendőrök, tűzoltók, katonák kedvezményes nyugdíjának visszaállítása, a trafik törvény eltörlése, a parkolási díj eltörlése, és a mezőgazdaságban az ingyenes öntözővízhez jutásért csatornarendszer kialakítása.

Ha azokat, akiket kedvezményezettként megjelölnek meg tudják nyerni, még lehet belőlük valami. Az azonban kétséges, hogy a megemlített szövetségesek miként reagálnak a statisztikailag mérhetetlen párt felhívására. A Balogh Károly képviselte a párt jelmondata mindenesetre változatlan:

Isten, haza, család!

Programjuk a

Biztonságos állam, egészséges Magyarország

nevet kapta. A pontos üzenetek országjárásuk alatt kívánják összeállítani közösen a választóikkal.

Balogh szerint

eddig ki voltunk zárva a politikából, nem volt lehetőségünk üzeneteink eljuttatására.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: