Apa kezdődik: Egymásnak mentek vezető Fideszes politikusok – reped a jobboldal


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Megindult a jobboldal szétesése. A Fidesz annyira elrugaszkodott már a valóságtól, hogy akad olyan Fideszes vezető politikus akinek ezt már nem veszi be a gyomra. Közben a Fidesz ökle lecsapott a nyájtól elkóboroltakra.

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy Navracsics Tibor bejelentette, a Soros tervről szóló nemzeti konzultáció nem más, csupán csak egy kampányfogás.

A Fidesz politikusa, egyben uniós biztos csak kampányfogásnak tartja, hogy a kormány a Soros-terv beteljesítőjeként állítja be az Európai Bizottságot.

Navracsics a HírTV-nek azt mondta, az unióban nem téma Soros György. „Én ezt a választási kampány retorikájának tartom, az Európai Bizottságban nincsen ilyen, nem beszélünk ilyenről, és a bizottság munkatervében nem szerepel ilyen feladat” – állította.

Lecsapott a Fidesz ökle

Beindult azonnal a gépezet, hogy visszaterelje a nyájhoz az elkóborolt Navracsicsot: „Lehet, hogy Navracsics Tibor szerint a választási kampány része a nemzeti konzultáció a Soros tervről, de ez csak annyit jelent, hogy Navracsics más világban él, ott máshogy látszanak dolgok, mint itthon” – mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Krug Emíliának Németh Szilárd.

„Minden, ami Brüsszelből érkezik, az Soros tervéről szól”„Fontos, hogy mit mond Juncker, de sokkal fontosabb, hogy mit mondanak a magyar emberek” – válaszolta Németh Szilárd arra a felvetésre, hogy a bizottság elnöke szerint nem szerepelnek olyan kérdések a bizottság napirendjén, amelyekre a nemzeti konzultáció több kérdése is utal. Juncker megüzente korábban, hogy kiemelten kezeli az Unió a nemzeti konzultációt.

Németh Szilárd szerint vannak, akik a bevándorlás mellett és vannak, aki a bevándorlás ellen szervezik a politikájukat. „Minden, ami Brüsszelből érkezik, az Soros tervéről szól. Láttunk javaslatot például az adóemelésről. A lényeg, akik helyzetben voltak, azok helyzetben szeretnének maradni” – utalt a Fidesz alelnöke a csatlakozás előtti időkre. Hozzátette, „amikor Európa keleti fele padlón volt, akkor azt lehetett vele csinálni, amit akartak. Az előző konzultáción világossá tettük, hogy a migráció kezelése gazdasági kérdés is.”

Szerinte világosan elmondta az Unió – azokat a pénzügyi alapokat kell megcsapolni, amelyek a keleti felzárkózást szolgálnák, és onnan csoportosítanának át a menekültek ellátására.

Az őcsényi ügy kapcsán Németh Szilárd végül kijelentette, hogy a véleménynyilvánításba nem fér bele a gumikerék kiszúrása, amivel a helyi lakosok büntették a panzió tulajdonosát, mert menekült családokat akart fogadni, de kijelentette, hogy megvédi az őcsényi embereket.

A Németh Szilárddal készült interjút itt nézheti meg

htv.hu/ATV.hu/BarlaMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük