Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Véget ért a kormány szerint reális áron megrendezett és extra-remekül sikerült vizes világbajnokság megrendezésén, ami a mai napig – és még ki tudja meddig – apasztja mindannyiunk közpénzét. Az alábbi szervilitás még a sokat próbáltaknál is kiveri a biztosítékot. – írja a zárójel.hu

A lap cikkéből kiderül, hogy

T. Mészáros nem matematikus

Pártunk és kormányunk vezetője nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kizárólag önállóan gondolkodni képtelen, szervilis alattvalókkal vegye körbe magát. Egyik díszpéldánya a kategóriának T. Mészáros András, Érd polgármestere.

Közösségi oldalán arról folyt a polémia, hogy mennyire volt rentábilis Magyarországnak világbajnokságot rendezni a jelenlegi gazdasági körülmények között.

Rengeteg vélemény ékezett  pro és kontra, ám a polgármester nem bírt az ereiben csordogáló szervilitással, és az alábbiakra ragadtatta magát:

“Jó volt, szép volt, sikeres volt és nem volt drágább a tervezettnél.”

Ebből két dologra lehet következtetni:

1. Eleve ennyire volt kikalkulálva a sportesemény megrendezésének költsége. Ebben az esetben az egész magyar közvélemény kormányzati szintről lett átverve. Ez ugye lehetetlen, hisz mint tőle magától tudható: a nemzeti miniszterelnök soha nem hazudik.

2. T. Mészáros András nem kifejezetten reál beállítottságú ember, akinek egy-két tizedesvessző nem matematikai művelet, hanem csak egy natúr vessző a számok felsorolása között.

T. Mészáros András belehúz

A fenti mondat csak baromság, ám a folytatás elrettentő egy regnáló kormányzó erő politikusa szájából:

“Nem kell és nem is szabad minden pénzből lélegeztetőgépet venni.”

fotó: T. Mészáros facebook oldala

Amíg olyan az egészségügy helyzete Magyarországon amilyen, és nincs elég lélegeztetőgép, CTmeg még ki tudja hány életmentő gépezet, addig senki, főleg egy város vezetésével megbízott potentát még csak ne is gondoljon arra, hogy van ennél égetőbb feladat.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: