????????????????????????????????????
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A rezsibiztos megint kinyitotta a száját és csak úgy süvítettek ki az okosságok rajta.

Komolyan azt gondolom, hogy a Fidesz mindent megtesz annak érdekében, hogy szórakoztassa a lakosságot. Minden pillanat elpazarolt azonban amit Németh “rezsifighter” Szilárd a közéletben tölt, merthogy eszetlen nagy humorista is lehetne. Jobban is járna az ország.

Most a legújabb jóféle okossága az, hogy:

aki nem fideszes, elrontotta az életét

A Kossuth rádióban okoskodott emígy a Fidesz egyszemélyes szellemi holdudvara:

„Riporter: Egyébként, ha már említi a Soros-témákat: volt abban valami előrelépés, kiderült, hogy valójában az ellenzék mit szeretett volna ezekben a témákban, és születtek valamilyen döntések?

Németh Szilárd: Hát botrányt kavarni, hát ezek a témák mind ilyen újsághíreken, mind ilyen hírlapi kacsákon vagy rosszindulatú ellenzéki hazudozásokon alapulnak. Ez kiderült egyébként az ülésen is, mert minden egyes kérdésükre… és mindig meg szokták kapni a választ, tehát emiatt ülést összehívni nem szükséges, ha van egy rendes ülés, akkor mindig van egy olyan napirend, hogy bármit, még egy ilyen, hogy mondjam, tehát a fodrász szalonokban vannak ezek a pletykaközpontok általában, illetve egy-egy liberális…

Riporter: Mhm.

Németh Szilárd: …újságíró-szerkesztőség szokott ilyen témákba menni. Még ezekre is választ adnak. És minden válasz teljes egészében megnyugtató volt, és a válaszok kilencven százaléka tényleg arról szólt, hogy az, amiről beszélnek, az egyébként a valóságban nem létezik. Természetesen az ellenzéknek joga van erre, hogy ezt megtegye, és azt is tudjuk, hogy miért teszi. Nyilván zavart akarnak kelteni, botrányt akarnak kelteni, káoszt akarnak kelteni, mert Magyarország, az egyértelmű, hogy ha rendesen és normálisan működik, mint ahogy ez most tapasztalható, mint ahogy egyébként a vizes világbajnokság vagy a győri ifjúsági olimpia vagy a Forma-1, tehát ezek a nagy rendezvények is nemzetközi szinten is beágyazva mutatták, hogy Európa legbiztonságosabb országáról van szó, hogy egy fegyelmezett, rendezett országról van szó, ahova nyugodtan jöhetnek a turisták,

na és hogy ha ez van, akkor mi teljes egészében a Soros-terv útjában állunk, illetve azoknak az útjában állunk, akik már elrontották az életüket.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: