Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Talán a legjobb lenne, ha nem is foglalkoznánk velük.
Egy vallási közösséget nem tudsz meggyőzni arról, hogy a hite, a vallása felelős az eredendő bűnökért, a gonosz hatalomba segítéséért, vagy éppen az első százezrek külföldre meneküléséért, az ország szegényeinek egy kisebb részéért.

Azt meg, hogy akiben hisznek, azt kritizálni merd, azt minden vallási közösség tiltja, ellenzi. Van, amelyik szigorúan bünteti még ma is, van amelyik meg már pár száz éve nem küld érte máglyára, de vannak akik kiátkoznak, imakommandót küldenek a kritikusra, vagy éppen az inkvizítorok XXI. századi megfelelőjét a házi blogok fényes szerzőit és a troll-hadsereget. Az meg még a kiátkozásnál is veszélyesebb az egészségre.
Pedig tudjuk, hogy milyen a Felkent: az egyén, a hatalom és a dicsőség minden, a közösség, a volt pártja és az ország érdeke semmi. Ha van egy számunkra fontos esemény, akkor úgy is aznap fog valami bejelentést tenni, akciózni, trollkodni.
Így volt ez akkor is, amikor a mi számunkra kedvező közvéleménykutatási adatok nyilvánosságra kerülése várható volt, amikor egységben zártunk össze, miközben a kutatások számukra kedvezőtlen tendenciát kezdtek el mutatni és éppen kiugrották páran közülük.

Ekkor jött elő az Orbán-számlával, a szláv akcentussal beszélő titkos forrással. Igaz, aztán kiderült, hogy vagy lyukra futott, vagy hazudott megint. Egyes számban most is. Ezzel viszont óriásit segített Orbánnak, hiszen ha hasonlóval jön elő valaki a következő egy évben, akkor sokan már csak legyintenek majd. Az egyik nagy fegyvert így semlegesítette. Ezért is mondják sokan, hogy Orbán legnagyobb szövetségese.

De akkor is így volt, mikor jött a kongresszus és 15:00-tól az élő közvetítés, akkor ki trollkodik? Nem, nem a Fidelitasosok jöttek, hanem a segédcsapataikat küldték: 13:00 órától jött a bejelentés, hogy majd telefonálni fog. Ezt be kell jelenteni? ? Ez akkora dolog, hogy valaki telefonál a XXI. században? ? Igen, ha rá akar fedni a nagy beszédre, ha nem akarja, hogy sikeres legyen a kormányt váltók napja, akkor igen. Ha nem is akar kormányváltást, csak mást mond. Mert tudjátok: egyén, hatalom, dicsőség. ?
Vagy éppen amikor Brüsszelben fogadják a jelöltünket a legmagasabb szinteken, s ezen keresztül fontos direkt üzeneteket lehetne eljuttatni a társadalomhoz, a lehetséges támogatóinkhoz. S a találkozókból kihallatszik az is, hogy minket tekintenek Európában is a rezsim lehetséges leváltóinak. Mi történik? Két napig trollkodik, hogy telefonál éppen, majd nyilatkozik e telefonálásról, amiben „nem teljesen fejti ki az igazság minden részletét” ? Majd bejelenti, hogy levelet is. Miért? Hogy ránk fedjen, hogy ráfedjen a nagy jelentőségű ügyre. Hogy elterelje és magára terelje a figyelmet, ezzel is csökkentve a kormányváltás esélyét. Ezért tartják?
De ez így volt az elmúlt 6-7 évben is.
2010. szeptember végén, az önkormányzati választások előtti utolsó vezetői fórumokon, hivatalos üléseken azt kérte az akkori pártelnök mindenkitől, – így az akkor a Táncsics Alapítvány elnökeként ott ülőtől is – hogy október 3-án, a választás napján ne tegyen senki egyéni bejelentést, ne kezdjen aznap semmilyen kibeszélő akcióba.

Azért kérte ezt, hogy akiket megválasztanak polgármesternek, önkormányzati képviselőknek az mi sorainkból, aznap azokra mehessen minél több fény, azok a megválasztott barátaink jól láthatóvá váljanak. Ez az ő érdekükben is fontos, de nekünk is, hiszen ők lesznek azok az erős bástyák, akikre építhetjük a következő éveket.

Tehát a kérdés 2-3 alkalommal elhangzik: „Tudjátok vállalni, hogy október 3-án és addig semmilyen egyéni akcióba nem kezdtek, nem terelitek el a figyelmet, hogy minden szempár a megválasztott embereinket láthassa?”

Mindenki igent mondott, így a Táncsics akkori elnöke is hangosan kimondta. Emlékeztek, hogy mi történt 2010. október 3-án este? Igen. Az. Bejelentette, hogy új platform szervezésébe kezd, mert „új pártra van szükség, de nem másik pártra”. 2-3 napig sem tartott az adott szava. Mert az egyén, az egyéni dicsőség és a hatalom minden, a közösség és az adott szó semmi számára. Az meg, hogy nem akar másik pártot, hogy ezzel megcsalja sajátját, az pár hónap múlva derült ki, hiszen ekkortájt már titokban alakult az új.
Jobb tehát nem is foglalkozni velük!
Beszéljünk a saját programunkról, közvetítsük a mi kormánykritikánkat, vagy osszuk meg saját videóinkat, üzeneteinket!
Beszélgessünk a meggyőzhető bizonytalanokkal, a Fideszből kiábrándultakkal, a 2010. előtti bűnök miatt – kényszerből, vagy tévedésből – Jobbikra szavazókkal, hogy a rezsim leváltására az MSZP révén van csak esély, s mi hasznára vállunk az országnak és a nemzetnek!

CSI


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: