Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem csak a civil tüntetéseket tiltanák be de Béke Nobel díjat is adnának Putyinnak. Ha azt hiszi vicc olvassa végig és rájön, ez a mai magyar valóság.

Megint bedobta magát a Honfoglalás 2000 kör, amely szervezetnek egyre betegebb ötletei vannak. Ha azt hiszi mindent látott a politikai jobboldalról, de még nem hallott ezekről az eszementekről, akkor ideje bekötnie magát mert indul az utazás a jobboldal legsötétebb bugyraiba.

 

Ez az a szervezet, amely szerint az illumináti háttérhatalom már a CÖF-be is beette magát. Nohát a NER egy idő után felfalja saját gyermekeit. Ha nem ismeri a Honfoglalás 2000 kört akkor nézze meg itt Gulyás Márton videóját róluk:

No ez a szervezet kiadott egy közleményt, melyben betiltanák a civil tüntetéseket:

“Európa, a keresztény világ elpusztítására szövetkeznek sötét erők. Robbantanak, gyilkolnak, gyerekeket ölnek meg a migránsok között megbújó terroristák. Európa urai nem találják a megoldást, vagy nem is akarnak véget vetni a helyzetnek. Az Egyesület szerint lehetetlen a potenciális gyilkosok kiszűrése, megállítása.

Izrael megoldotta a problémát. Kollektív büntetéssel sújtja azokat a közösségeket, amelyek együttműködnek a palesztin terroristákkal – mert nem adják ki, segítik, vagy bújtatják a gyilkosokat – azoktól megvonják a szociális és az egészségügyi támogatást, elvesztik munkahelyüket, stb. – végső esetben lerombolják házaikat. Európa és Magyarország is kényszerítő intézkedéseket vezethet be, ha továbbra is a terrorral kell szembesülnie.

Számba kell vennünk a migránsokat behívó, velük kollaboráló civil vagy leplezett szervezeteket és azoknak tagjait. Fel kell számolni a társadalomellenes csoportokat, meg kell vonni tőlük a nyilvános szereplés – a sajtóban való megjelenés lehetőségét. Be kell tiltani a nyugalmunkat megzavaró, felforgatásra irányuló tüntetéseket. Nem engedhetjük meg, hogy egy nemzetellenes törpe kisebbség közvetve-közvetlenül veszélyeztesse gyermekeink életét, asszonyainkat, jövőnket! Kollektív bűnökre, legyen kollektív büntetés a válasz!”

Madarat tolláról, embert barátjáról.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: