Betiltanák a civil tüntetéseket a Fidesz civiljei (videóval)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nem csak a civil tüntetéseket tiltanák be de Béke Nobel díjat is adnának Putyinnak. Ha azt hiszi vicc olvassa végig és rájön, ez a mai magyar valóság.

Megint bedobta magát a Honfoglalás 2000 kör, amely szervezetnek egyre betegebb ötletei vannak. Ha azt hiszi mindent látott a politikai jobboldalról, de még nem hallott ezekről az eszementekről, akkor ideje bekötnie magát mert indul az utazás a jobboldal legsötétebb bugyraiba.

 

Ez az a szervezet, amely szerint az illumináti háttérhatalom már a CÖF-be is beette magát. Nohát a NER egy idő után felfalja saját gyermekeit. Ha nem ismeri a Honfoglalás 2000 kört akkor nézze meg itt Gulyás Márton videóját róluk:No ez a szervezet kiadott egy közleményt, melyben betiltanák a civil tüntetéseket:

“Európa, a keresztény világ elpusztítására szövetkeznek sötét erők. Robbantanak, gyilkolnak, gyerekeket ölnek meg a migránsok között megbújó terroristák. Európa urai nem találják a megoldást, vagy nem is akarnak véget vetni a helyzetnek. Az Egyesület szerint lehetetlen a potenciális gyilkosok kiszűrése, megállítása.

Izrael megoldotta a problémát. Kollektív büntetéssel sújtja azokat a közösségeket, amelyek együttműködnek a palesztin terroristákkal – mert nem adják ki, segítik, vagy bújtatják a gyilkosokat – azoktól megvonják a szociális és az egészségügyi támogatást, elvesztik munkahelyüket, stb. – végső esetben lerombolják házaikat. Európa és Magyarország is kényszerítő intézkedéseket vezethet be, ha továbbra is a terrorral kell szembesülnie.

Számba kell vennünk a migránsokat behívó, velük kollaboráló civil vagy leplezett szervezeteket és azoknak tagjait. Fel kell számolni a társadalomellenes csoportokat, meg kell vonni tőlük a nyilvános szereplés – a sajtóban való megjelenés lehetőségét. Be kell tiltani a nyugalmunkat megzavaró, felforgatásra irányuló tüntetéseket. Nem engedhetjük meg, hogy egy nemzetellenes törpe kisebbség közvetve-közvetlenül veszélyeztesse gyermekeink életét, asszonyainkat, jövőnket! Kollektív bűnökre, legyen kollektív büntetés a válasz!”

Madarat tolláról, embert barátjáról.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük