BRÉKING: Dopeman mögé állt, az ország legnagyobb ellenzéki ifjúsági szervezete is


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Magyar Szocialista Párt a szókimondó rapper képviselővé választását támogatja. A 24.hu értesülése szerint, az MSZP közleményben erősítette meg, hogy Pityinger Lászlót (42) támogatja a józsefvárosi időközi önkormányzati választáson.

Érdekesség, hogy a közleményben művésznéven emlegeti az MSZP az egykori gengszterrappert. – Az MSZP kerületi szervezete Dopeman elképzeléseit megismerte, azokat támogatásra méltónak találta azzal együtt, hogy a jelölt dalszövegei ironikus, néha keményen megfogalmazott társadalomkritikát tartalmaznak – olvasható a közleményben.

Újdonság azonban az, hogy a legnagyobb ellenzéki ifjúsági szervezet a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom is Pityingert támogatja.Torzsa Sándor a szervezet elnöke így fogalmazott: A Societas azért támogatja Dopemant, mert Laci nagyon sokat beszél arról, hogy generációnknak van egy nagyon komoly problémája méghozzá a szintetikus drogok, amelyben teljesen más stratégiát kell folytatni, mint eddig.

Másrészt fontos, hogy különböző demokratikus módszerekkel megakadályozzuk a Fidesz ámokfutását mint a vasárnapi boltzár vagy az olimpia de ezek csak részsikerek. A valódi siker az, ha a fideszes képviselők helyére valódi demokraták kerülnek.

„Societas, is Dopemant azaz Pityinger Lászlót támogatják a józsefvárosi időközi választáson. De ennél is fontosabb,ha szeretnél segíteni Dopeman kampányában, hogy ez a mandátum se a Fideszt erősítse jelentkezz a http://societas.hu/csatlakozz oldalon! Hajrá Dope! Hajrá Józsefváros!”


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük