Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tisztelt Botka László!

Azért írok Önnek, mert nagyra becsülöm mindazt, amit Szegedért, városunkért tett és tesz nap, mint nap. Ön az a polgármester, akit mindig meg lehet találni, ha az embernek problémái vannak és Ön mindig mindent megtett azért, hogy segíteni tudjon nekünk, éppen ezért tisztelem Önt.

Nem úgy a pártját. Mert ki kell mondani az MSZP-vel nem az a probléma, hogy nem fog össze vagy nem újjult meg és nem is ezért haragszom a pártra. Hanem mert Önök abban az ominózus 8 évben rátámadtak saját bázisukra. Mi hittünk Önökben és bíztunk magukban.

Nem tagadom, nem a vagyonosok körébe tartozom, viszont azért mindig követem a híreket. Önök kormányzásuk alatt a világválság kirobbanásával pont a legszegényebbektől vontak el annak érdekébe, hogy a válságot kezelni tudják. Megértem, hogy kemény lépéseket kellett hozniuk annak érdekében, hogy az országot megóvják, de arcul köpték azt a sokaságot, aki Önöket támogatta, Önökben bízott.

Néztem a tegnapi beszédét az ATV-ben, mert mint mondtam tisztelem Önt. Nagyon meghatott az, amikor mindazért az évek óta bennem lévő dühért Ön bocsánatot kért. Sokat gondolkodtam rajta. Tényleg.

És tudja mit, nem hittem hogy ennyire egyszerűen felszabadul bennem valami, de tegnap ez történt. Végre valaki a szemembe nézett és elnézést kért.

Bár tudom, hogy nem Ön a felelős mindazért amit az MSZP válságkezelés címén végzett, sokkal inkább a volt miniszterelnök.

Botka úr!

Kérem Önt amit elkezdett fejezze be! Szó sem lehet arról, hogy az az ember aki fémjelezte azt a korszakot ami miatt elnézést volt kénytelen kérni visszalopakodjon a hatalomba és újra az MSZP hátán bekússzon a parlamentbe. Nem elég, hogy Ő akit nem nevezek nevén meglopta Önöket, ha más nem mandátumokkal!

Olvasom a DK kommentelők kommentjeit, amelyben Önt gyalázzák sok esetben emberi mivoltában is sértve. Kérem Önt tartson ki! Fejezze be amit elkezdett a baloldal megtisztítását. Mert egy megtisztult baloldalra mi kiábrándultak is tudunk majd szavazni. Mert az elmúlt 2 választásra már nem mentem el. Szeretnék újra Önökre szavazni.

Horváth Pálné

Szegedi demokrata

Hitevesztett volt baloldali szavazó


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: