Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A lista olyan személyek neveit tartalmazza, akiket a Soros Alapítványok pénzéből képeztek és fontos tisztségeket töltenek be.

Ma délelőtt egy Facebook posztjában hívta fel a figyelmet Harangozó Tamás MSZP-s képviselő, hogy a Fidesz politikusai és holdudvara bizony sokat köszönhet Soros Györgynek, ugyanis a Soros alapítványok pénzén tanulhattak.

A legnagyobb ellenzéki párt képviselője az alábbiakat írta:

Íme a “Soros ügynökök” listája: Orbán Viktor, Kövér László, Szájer József, Deutsch Tamás, Németh Zsolt, Schmidt Mária, Kovács Zoltán. Őket is a Soros alapítványok pénzéből képezték. Remélem Németh Szilárd gyorsan végez az eltakarításukkal! Osszátok meg, mindenkinek tudnia kell!

A Magyar Narancs tárta fel korábban, hogy itt nem is akármilyen képzésről volt szó, egy szigorúan titkos nemzetbiztonsági jelentés szerint “a kinti képzés alatt sok mindenre kiképzik a hallgatókat, többek között a belső és külső elhárítással kapcsolatos “kém” ismeretekre is. A képzésre azért van szükség, mert államvédelemre, illetve valamilyen ezzel foglalkozó hivatalra minden körülmények között szükség van, de nem biztos, hogy ugyanazokkal az emberekkel kell ezt jövőre csinálni, mint eddig.”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: