Egyeztetésre hívná a miniszterelnököt a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége.

A nyár és a meccsnézés egyik sláger termékét, a világos dobozos söröket tesztelte Szupermenta projektjében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Milyen ország az, ahol az egyik legnagyobb médiaoligarcha feleségével reklámozzák az 1887-ben létrejövő minden köztisztelet felett álló testületet. Egy olyan nővel, aki életében nem tett semmi értékelhetőt, leszámítva, hogy jól házasodott?

A befizetett adó ( ÁFA ) a befizetés után elveszti közpénz jellegét. Ez a legnagyobb gond…

Én nem tudom, hol van az a gazdasági csoda vagy a tündérmese, amiről Matolcsy György beszél. Én csak azt látom, hogy valahogy minden egyre drágább.

Mielőtt bárki úgy kattintana a cikkre, szó nincs itt villantásról, pusztán a keresztény-konzervatív értékeket rakták ki a kirakatba.

Alig egy napja még szövetségesek voltak, most azonban borul minden. Gémesi Györgynek és pártjának elege lett az LMP elhúzódó válságából – sokak szerint haláltusájából – és bejelentette: a következő választásokon a gödöllői polgármester Új Kezdet nevű pártja önállóan, az LMP nélkül indul a választásokon. Ezzel pedig egyetlen és utolsó szövetségesét is elveszítette az ökopárt.

Az MSZP parlamenti képviselője Gurmai Zita parlamenti felszólalásában olvasott be a kormánypártoknak.