Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán megtette, amit még Rákosi sem mert megtenni:

…felköltözött királynak a Várba. – írja Hadházy Ákos a közösségi oldalán.

(Azért, hogy a magyarokat arcul köpve ezt meg meri tenni, mindannyian felelősök vagyunk. Engedtük őket a köztévét elfoglalni és annyit lopni, hogy a többi sajtó nagy részét megvegyék.

Így a magyarok nagy része a propagandasajtóból “szerény kolostori körülményekről” értesül- hogy milyenek ezek a “szerény körülmények”, arról a linkelt cikkben tájékozódhat. Amiről viszont nem tudhat, az az, hogy ez mennyibe került. Az titok. Így azt sem tudja elképzelni, hogy mennyi fontosabb dologra lehetett volna költeni ezt a pénzt. Azért sejtései mindenkinek lesznek és talán azok is elgondolkodnak ennek a beruházásnak a szükségességén, akik elhiszik a miniszterelnök meséjét arról, hogy minden nagyon jól halad az országban.)

Ja, Rákosinak is javasolták amúgy, hogy költözzön fel, de ő azt mondta, hogy “elég nagy nekünk a Párláment, Elvtársak”. Gondolom, azért egy kicsit a népharagtól is félt.

 


Tényleg nem tűnt még fel a birkameneteseknek, hogy ennek az embernek nagyon komoly mentális problémái vannak? Már akkor tisztán látszott, mikor még az volt a szlogenje, hogy “mindenki hozzon magával még egy embert”. És mi lett azóta… Beteg, gyerekkori vágyálmait elégíti ki sorra: kisvasút, stadionok, mán’ meg a várba költözik… megkoronázni mikor fogják vajon?

Forrás: Facebook / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: