Ujhelyi István EP képviselő MSZP
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Boldog karácsonyt, miniszterelnök úr!

Boldog karácsonyt, miniszterelnök úr!
Orbán úr, kérem adja át adventi üdvözletemet szívbéli harcostársának, a közpénzből eltartott Fidesz-alapító Bayer Zsolt úrnak, aki keresztényi szeretettel és visszafogott, polgári konzervatívizmussal képviseli az Ön által felépített NER közösségét.

Bayer úr alig pár napja mondta el adventi üzenetét a közpénzből finanszírozott egyik oligarcha-rádió műsorában. Az alábbiak hagyták el lovagkereszttel kitüntetett száját:

„(…) Most akarnak ezek vitát a magyar helyzetről, azért, mert ötezer hülye egy hete, le-föl flangál a városban, és most aggodalomra ad okot a helyzet Magyarországon. Valahol azt nyilatkozta ez a Judith Sargentini, hogy ő nem érezné magát biztonságban Budapesten. Ááááá, azt kell mondjam, hogy ezt jól is teszi. Hogy ha nem érezné magát biztonságban Budapesten. Ehhez fogható mocskos szemét gazember azért még az EP-ben is ritka, pedig ott van egy pár. Igazi utolsó aljas mocsadék Judith Sargentini, meg az ő kis zöld pártja. Ezek akarnak most majd a magyar helyzetről vitát nyitni. Csodálatos lesz, komolyan, alig várom. Mindenesetre, amíg egy kicsit vitáznak, akkor viszont tényleg el fog jönni az idő, hogy kimenjünk az utcára, aztán lehet vitatkozni.”

Látom, Önök már készülnek a keresztény megváltó születésének ünnepére. Békés ünnepeket Önöknek, miniszterelnök úr. Élvezze még ki, amíg lehet.

A magyar kormányfő vízválasztó, az illiberális államot meghirdető, 2014-es tusványosi beszéde után megfogadtam, hogy európai képviselőként nyílt levélben fogom minden héten figyelmeztetni a közvéleményt a rezsim bűneire. Kétszázhuszonharmadik alkalommal kongatom a harangokat, mert úgy látszik, még mindig szükség van rá. És mert radikális európai demokrataként ez a dolgom.

dr. Ujhelyi István
Európai Parlamenti képviselő
2018. december 23.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: