Bagi-Nacsa duó - Fotó: Veszprémi Petőfi Színház
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már ebben az egy posztjában Ujhelyinek több szellemesség van, mint ennek a két humoristának az utolsó 10 éves munkásságában.

Miután Bagi Iván és Nacsa Olivér a Ripostban számolhatott be arról, milyen megrázkódtatás az MTVA székházában dolgozni, miközben odakint tüntetnek, odabent pedig – mint Bagi fogalmazott – országgyűlési képviselők rohangálnak és fetrengenek a folyosókon, Ujhelyi István, aki maga is járt bent a többi képviselővel, vitára hívta ki a két humoristát a Facebookon.

A szocialista politikus a közösségi oldalán hívta ki vitára a két humoristát.

Nincs nevetségesebb egy hatalmat szolgáló humoristánál!

Bagi Iván és Nacsa Olivér, a köztévé két sztárja sajátos nyilatkozatot adott az egyik kormányzati propagandalapnak, amelyben az ellenzéki pártokat, politikusokat és a rabszolgatörvény ellen tüntető képviselőket ócsárolták. Én beleállok, fiúk! Akkor vitázzunk komoly dolgokról! Ha vállaljátok a véleményeteket, akkor álljatok ki velem egy szócsörtére akár a köztévé valamelyik stúdiójában, akár a saját Facebook-oldalamon, egy élő közvetítésben! Utóbbinak nagyobb lesz a nézettsége…
Várom szíves válaszotokat, én készen állok!” – írja Ujhelyi István.

 

A vita alaphangját rögtön a poszt első mondatával megadta:

Nincs nevetségesebb egy hatalmat szolgáló humoristánál!

Ujhelyi szerint nem az ellenzéki pártokat, politikusokat, és a rabszolgatörvény ellen tüntető képviselőket kellene ócsárolni, hanem komoly dolgokról vitatkozni.

„Én beleállok, fiúk! Akkor vitázzunk komoly dolgokról! Ha vállaljátok a véleményeteket, akkor álljatok ki velem egy szócsörtére akár a köztévé valamelyik stúdiójában, akár a saját Facebook-oldalamon, egy élő közvetítésben! Utóbbinak nagyobb lesz a nézettsége…” – szúrt oda Ujhelyi.

Nekem még két dolog jutott eszembe a Bagi-Nacsa duóról…. Egyszer Hofi ezt mondta: Magyarországon az egy főre jutó hülyék száma kettő. Medgyessy idején meg ott loholtak, hogy ok minden MSZP-s rendezvényen felléphessenek! Szánalmas amikor a pénz határozza meg a tudatot…

Forrás: HVG / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: