Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ellenzéki képviselők ma együttműködve mindent megtetten annak érdekében, hogy megakadályozzák a “rabszolgatörvénynek” nevezett törvényjavaslat elfogadását.

Elfoglalták a levezető elnök pulpitusát, valamint füttyszóval igyekeztek ellehetetleníteni a tisztelt ház munkáját. A nagy zűrzavarban azonban feltűnt az ellenzéki képviselőknek, hogy a képviselők azonosítására használatos kártyás rendszer nem működik, így bárki képviselői kártya nélkül szavazhatott – bárki nevében.

A kormánypártok szerint nem történt szabálytalanság, azonban a parlament szabályai előírják, hogy minősített többséget igénylő szavazás esetén – annak érdekében hogy egy egy hiányzó képviselő helyett ne szavazhasson a képviselőtársa kötelező üzemeltetni az azonosítórendszert.

Mi sem bizonyíthatja jobban, hogy valami nem stimmelt a mai szavazással mint hogy a meglévő dokumentumok alapján Gyurcsány Ferenc a DK elnöke megszavazta a rabszolgatörvényt.

Na már most ez óriási blama lenne. Azonban nem beazonosítható, hiszen kártya nélkül bárki szavazhatott Gyurcsány Ferenc szavazati helyén. A DK elnöke bizonyosan nem szavazhatta meg a törvényt, így a képviselő vagy téves gombot nyomott, vagy valami nagyon nem stimmel a mai gépi lebonyolítással.

Azonban, ha kiderül hogy turpisság van a  dolog mögött, nos az újabb hullámokat kelthet az amúgy hullámzó magyar társadalomban.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: