Rejtett kamerás felvétel került elő a parlamentből Németh Szilárdról – ezt nem tenné ki az ablakba


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A tegnapi napon sok portál és természetesen mi is beszámoltunk róla, hogy Németh Szilárd nemes egyszerűséggel nem hagyta Szabó Tímeának a Párbeszéd képviselőjének, hogy végigmondja a beszédét.

Pedig nem kis ügyről volt szó a parlamentben. A Párbeszéd politikusnője éppen arról számolt be, hogy  y a Duna alacsony vízállása tette láthatóvá, hogy a Dunába szivárgó talajvízzel az egykori óbudai gázgyár területe mellől veszélyes és rákkeltő anyagok szivárognak a folyóba.

Németh Szilárd pedig mindezt a felslalást folyamatos közbeszólásaival zavarta. A neveletlenül viselkedő képviselőt azonban Szabó Tímea parádés módon osztotta ki.Most viszont előkerült egy rejtett kamerás felvétel a Párbeszéd másik politikusától Tordai Bencétől. Mint fogalmaz a párt Parlament a színfalak mögött: negyedjére sikerült csak csendben maradnia Németh Szilárdnak, aki megpróbálta széttrollkodni Szabó Tímea Orbán Viktorhoz intézett kérdését a rákkeltő óbudai Duna-szennyezésről.

Egyébként a kormánypártok folyamatosan azzal érvelnek, hogy az ügy azért nem releváns, mert ugye a Duna vize nem ivóvíz és onnan senki nem kap ivóvízet. Én valahogyan mégiscsak nygodtabb lebbék, ha a Duna, ahonnan kiveszik az ivóvizet és tisztítják, na abba a folyóba nem ömlenének rákkeltő mérgező anyagok.

Az sem lenne butaság, ha a rezsibiztos foná a méltóztatos száját és csendben maradna akkor amikor egy képviselőtársa felólal.

A rezsibiztos minden jel szerint nincs tisztában sem a házszabállyal sem az elemi illemszabályokkal, ugyanis már egy óvodás is tudja, ha valaki beszél, szólásra emelkedett annak nem karattyolunk közbe a mondatába. Főleg nem a parlamentben.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.