Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Van az úgy, hogy nem minden bejegyzés politikáról szól, mert az életünk sem csupán politika. Na meg holnap mindenki jól kipolitizálhatja magát az ellenzéki tüntetésen. Ma viszont adjunk egy kicsit a művészetnek.

Találtam egy zseniális youtube csatornát, ahol egy vérprofi művész egy szál zongorán olyan dolgokat művel, melytől tátva maradt a szám. Persze alapvetően is vonzódom a zongorákhoz és a billentyűs művészethez, de aki laikus annak számára is egy csoda Lord Vinheteiro internetes csatornája. (itt nézheti meg a teljes tartalmat)

Mielőtt valaki megilyedne nem kell vájfülűnek lenni, a művész ugyanis ismert slágereket, filmzenéket mutat be, sok esetben humoros formában. És hogy mennyire nem csak a művészetkedvelőknek élvezetes a csatorna, nos eddig majdnem 3 millió ember követi napi szinten a művész munkásságát.

A videó amit kipécéztem arról szól, hogy a művész különböző árkategóriájú zongorákon játszik. Sokszor gondoljuk azt, hogy a hangszer minősége és ára befolyásolja a végeredményt. “Ja hát olyan drága eszközön nekem is menne” – gondolhatjuk. Most azonban nézze meg, Ön hallja a zongorák között a különbséget?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: