Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Facebookon akadt ki igen durván a világszerte elismert, leghíresebb magyar divattervező Náray Tamás…

“Én már elengedtem ezt a nemzetvédelmezős dolgot. Egyszerűen lemaradtam, kisodródtam egy hajtűkanyarban, elfáradtam, kiégtem.
Amikor az IMF ellen harcoltunk azonnal felvettem a védekező alakzatot a globaloböllér karvalytőkével szemben.

Aztán jött a helyesbítés, hogy vaklárma, mégsem ők a veszélyesek, Bajnai és Gyurcsány áskálódik. Én rendes alattvalóként átforgattam a lőtornyokat a ház tetején a Rózsadomb irányába.

Aztán jött a helyesbítés helyesbítése, hogy hagyjuk az előző kormányfőket, valójában Norvégia a veszélyes, mert pénzt ad. De a rosszaknak! Nem volt mit lehet tenni, lebontottam a lőtornyokat és kitettem a vikingcsapdákat.
Telt múlt az idő, és jött a futár, hogy hagyjuk a norvégokat, Brüsszel a veszélyes! Hát, megint tévedtünk, mondom, de sebaj, jobb félni, mint megijedni, kiplakátoltam körbe a telekhatáromra belgául, hogy ‘nópaszarán’.

Nem sokkal később, megint jött a direktíva, hogy valójában Soros akarja lemészárolni a nemzettestünk, rituálisan levizelni, és kint hagyni a keselyűknek. És ehhez majd bangladesi szunnita négereket vet be.
Megrántottam a vállam, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, vettem egy csomó disznót, trikolorra festettem őket, beequippeltem rájuk a ‘+4 prot from evil’ rózsafüzéreket, és eleresztettem őket minden éjszakára.

Erre most jön a telefon, hogy megtámadott minket az ENSZ. Mert dönteni akar. Hát elmentek ti a faszomba.” – írja Náray Tamás

Foto: Bolya Árpád Utómunka: Zsuzsanna Kaiserné Ott

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: