Lezsák Sándor - Fotó: B1 Blog
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz egy újabb gyilkos múltját akarja tisztára mosni…

Az országgyűlés fideszes alelnöke is beszállt a kultúrharcos kormányzati történelemhamisításba, miután elvállalta a Héjjas Iván életéről szóló könyv bemutatását. Lezsák Sándor egy gyilkos, antiszemita, terrorkülönítmény vezetőjének tetteit akarja tisztára mosni egy mai rendezvényen.

A Fidesz újra akarja írni a történelmet és gyilkosokat akar beállítani hősöknek. Horthyt és különítményeseit éltetik, akik nem csak az I. világháború utáni tömeggyilkosságokban, de a II. világháború rémtetteiben is szerepet játszottak. Az Orbán-kormány nyíltan is közösséget vállal a Horthy-korszak legsötétebb időszakával.

Semmi keresnivalója sincs egy kecskeméti, önkormányzati intézményben egy gyilkost éltető, tetteit mosdatni akaró rendezvénynek. Az a tény pedig, hogy mindezt önként, meggyőződésből a Magyar Országgyűlés fideszes alelnöke vállalta, szégyen az egész országra nézve.

A Héjjas Iván-féle fajvédők szellemi örökösei nem parádézhatnak egy közintézményben sem. Egy ilyen esemény méltatlan Kecskeméthez és az egész országhoz.

MSZP

Bővebb információ: Kunhalmi Ágnes, a Kulturális bizottság alelnöke és Király József, az MSZP Bács-Kiskun megyei elnöke


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: