2017. november 23. Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció Párt elnöke. Interjú. Fotó: Szalmás Péter
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Drámai hangvételű írás jelent meg Ujhelyi István facebook oldalán. Úgy tűnik a DK elnöke bizony hazudott méghozzá Ujhelyi Istvánnal kapcsolatban.

Mint ahogyan az MSZP EP képviselőjének facebook oldalán megjelent GYURCSÁNY FERENC NEM MONDOTT IGAZAT!

Feri! Értem, hogy a DK-t próbálod pozicionálni, de kérlek ezt ne az én káromra elkövetett csúsztatással tedd! Az ATV ma esti műsorában a 7-es cikkelyes eljárás kapcsán szó szerint azt mondtad, hogy “szépen teljesített Ujhelyi Pista itt a végén ebben az ügyben, de egy évvel ezelőtt azt sem szavazta meg, hogy legyen Sargentini-jelentés.”

Azt senki nem vonja kétségbe, hogy ne én lennék az egyik legharciasabb európai parlamenti képviselő, aki egyszerre védi a magyar érdekeket és az európai értékeket. Ezért különösen rosszul esik, ha ilyen súlyosat tévedsz.

Tavaly, 2017. május 17.-én igennel szavaztam a jelentés elkészítésére, a folyamat megindítására és még közleményben is figyelmeztettem a várható következményekre.

Értem, hogy elindult az Európai Parlamenti választási kampány és lőni kell az MSZP-s kampányfőnököt, de nem én és nem a Magyar Szocialista Párt a Ti ellenfeletek, hanem Orbán és az ő bűnös rezsimje. – áll Ujhelyi írásában.

Való igaz, ez nem volt elegáns a DK elnökétől, főleg úgy, hogy Ujhelyi állításait dokumentumokkal tudja igazolni


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: