Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Szél vezette LMP legalább néha úgy csinált, mintha ellenzéki lenne. De ez a mostani vezetés már semmi kétséget nem hagy, hogy hova tartozik.

Az LMP már be is jelentette, hogy nem csatlakozik az ellenzéki tüntetéshez…

„MSZP-s tüntetéshez biztos, hogy nem csatlakozunk” – ezt mondta Keresztes László Lóránt az atv.hu-nak, miután arról érdeklődtünk: csatlakozik-e a párt ahhoz a tüntetéshez, amelyet ellenzéki erők hirdettek meg vasárnapra, miután az Európai Parlament kétharmados többséggel szavazta meg a magyar kormányt elítélő Sargentini-jelentést.

A politikus végezetül elmondta, semmilyen tüntetéshez nem csatlakoznak, de az LMP is tervez lépéseket az országjelentés után, amelyet később hoznak nyilvánosságra, várhatóan hétfőn a parlamenti ülés előtt.

Bár testületileg nem készülnek vasárnap, hogy bárkihez is csatlakozzanak, ha valamelyik párttag mégis csatlakozna magánemberként, akkor sem érné őt ezért retorzió- tette hozzá.

Idézek: “ha valamelyik párttag mégis csatlakozna magánemberként, akkor sem érné őt ezért retorzió- tette hozzá.”, és én tenném hozzá – az elmúlt idők fényében – legfeljebb kizárják?

Lehet igazából nem is az a kérdés, hogy csatlakozik-e a tüntetéshez, hanem az, hogy mikor térnek be a Fideszbe? Az LMP, amely bebizonyította, hogy nem tud más lenni a politika! Fidesz-KDNP-LMP… csodásan hangzik…

Forrás: ATV / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: