Mutatunk egy fényképet, amit Mészáros Lőrinc nem fog tudni megmagyarázni


Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor - Fotó: HVG
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A nyári politikai uborkaszezonnak vége, hamarosan kezd a parlament.

Azonban még a nyár híre volt hogy Lőlő bátyánk új sportszermárkát vezetett be a piacra 2rule néven. Ahogyan lenni szokott természetesen a mégmgyár azonnal beindult és sorra jöttek a há2rule és hasonló poénok az interneten.

Nem csoda, hiszen magyar NB1-es csapatok cserélték le Addidas és Nike vagy más már bizonyított sportszermárkáikat Mészáros 2rulejára, ami már az első mérkőzésen szanaszét szakadt. Na de hát mi a probléma.Magyarkodó, ráadásul Lőre gyártja. Tuti biznisz. Az, hogy amúgy meg milyen, hát…. na! Ez most így sikerült.

Sokan gyanúsítják a facebook alapítójánál gyorsabban gazdagodó felcsúti gázszerelőt azzal, hogy vagyona innen-onnan elcsent elcsippent közpénzekből épülne, de mindannyian tudjuk, hogy a valóság csúnyán rácáfol a rossz nyelvek pletykaáradatára. Tehetség és szorgalom!

Valószínűleg ez a tehetség és szorgalom dolgozott, amikor a San Crispino nevű cipőmárkának a logójára emlékeztető motívum “másolódott” át és vált a 2rule márka logójára. A jelszó: tehetség és szorgalom!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.