Fotó: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem jól végződik ez a hét.

Úgy néz ki a kormányoldal csúcsra járatta a kommunistázást. A héten számoltunk be róla – ide kattintva elolvashatja – hogy milyen aljas és etikátlan módon Rákosiztázták és kommunistázták le Vitray Tamást az Origóban. A múlt héten pedig Heller Ágnes filozófusról derült ki, hogy bigott kommunista.

A héten pedig lezajlott a vörös csillag-per is. Na nem valami kommunista politikus ellen indult meg a hadigépezet. A Heineken nevű sörmárkának a vörös csillagát akarta leveretni a kormányoldal.

Ugyan a Heinekennek sosem volt köze semmiféle kommunista mozgalomhoz és a vöröse is régebbire datálható mint a munkásmozgalmi lángsugarú azonban Menczer Erzsébet, fideszes képviselő  pert indított a sör ellen.

Azonban a Győri Ítélőtábla másodfokon is elutasította a kormánypárti képviselő indítványát, így továbbra is maradhat a veres csillag a Heineken üvegein, annak ellenére, hogy a Heineken, az ötágú vörös csillag, mint önkényuralmi jelkép nagy nyilvánosság előtti használatával, megsértette a személyiségi jogait.

Első fokon a bíróság elutasította a fideszes politikus keresetét. Menczer fellebbezett az ítélet ellen, de a Győri Ítélőtábla helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét.

Kíváncsiak vagyunk mikor derül ki a bíróságokról, hogy Marx és Engels vezeti azokat és a bírák mind az illegális földalatti kommunista párt tagjai. Mert ez a mi hazánk. Ahol minden megtörténhet.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: