Orbán Gáspár, Felház - Fotó: Pinterest
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ő kívánja folytatni azt a népbutítást amit az apja elkezdett. Történelmi tapasztalat, hogy a hiszékeny, lebutított embereket lehet legjobban kizsebelni, és ha már semmije sincs, követi azokat, akik alamizsnát osztanak.

A Felház mindent bevet az egy teljes hétre tervezett budapesti hakniján. Az Orbán Gáspár vezette tömörülés keddi felhívásában azonban eddig nem tapasztalt kétértelműséget vélhet felfedezni az olvasó.

“A lányok már bizonyítottak, most férfi erősítésre van szükségünk! Gyere és mutasd meg, hogy Jézust követni férfias és kemény feladat! Keresünk edzett, erős jellemű srácokat akik nem félnek Jézus menyasszonya lenni.” – ez olvasható a Felház Facebook oldalán.

Mi van? Jézus férfi volt, igaz? Ha meg az volt akkor minek keres férfit menyasszonynak? Lehet, hogy meleg? Vagy a Gáspár elmeállapota kezd el az apjáéhoz hasonulni?

Orbán Gáspár ugye azt képzeli, hogy naponta többször Jézus szól hozzá… Pedig erősen valószínű, hogy csak a fejében tanyázó paranoid skizofrénia hangját hallja, vagy nem?

A Biblia szerint egy úgynevezett korabeli elnevezés szerint egy emeleti ” felház”-ban gyűltek össze a tanítványok, ott várták a Szentlélek kiáradását. Ez a Biblia, de hogy hogyan került ebbe bele Orbánnak a gyereke az nekem magas…

Forrás: Városi Kurir / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: