Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon úgy néz ki, hogy hogy hamar új foglalkozás után nézne az ismert televíziós személyiség.

Alig néhány napja derült ki, hogy nem folytathatja a csatornájánál a HírTV-nél az ismert televíziós műsorvezető tovább műsorát a Szobjektív-ot Puzsér Róbert. A nyakába szakadt tengernyi szabadidővel azonban úgy néz ki nem kíván hasznosan bánni a televíziós celebritás.

Internetes jegyzetében jelentette be: jelöli önmagát Tarlós István kihívójának.

Ahogyan a televíziós-kritikus fogalmaz:

Fontolgatom, hogy jövő ősszel elindulok a főpolgármester-választáson, hogy képviseljem és megvalósítsam régi álmomat, a Sétáló Budapest koncepcióját.

A terv arról szól, hogy adjuk vissza a fővárost a budapestieknek: teremtsünk összefüggő sétálóövezetet a Budai Várnegyedtől a Deák térig, a Jászai Mari tértől a Fővám térig! Tegyük sétálóhíddá a Lánchidat!

Teremtsük meg a város és a folyó szerves kapcsolatát a húgyszagú rakpart helyén bárokkal és kávézókkal! Teremtsünk olyan Budapestet, amit nem a benzinmotor hajt – tiltsuk ki az autóforgalmat a város szívéből!

Teremtsünk egységes városképet egységes arculatú bolti és éttermi portálokkal. Teremtsünk egy élhető, nyitott és kulturált európai világvárost – szeretném, ha ez volna a Budapestre látogatók döntő élménye. – ír terveiről a műsorvezető.

A polgárpukkasztó megmozdulásairól ismert Puzsérral kapcsolatban azonban élünk a gyanúperrel, hogy nem gondolja teljesen komolyan a jelöltséget, ugyanis nehéz elképzelni, hogy a folyamatosan a Demokratikus Koalíciót támadó műsorvezető mögött valódi politikai erővonal jöhet létre.

Persze lehet független jelölt, vagy a Kutyapárt jelöltje is, esetlegesen az LMP sorakozhat még fel mögötte. De egy bizonyos, ha komolyan gondolja mindezt Puzsér azzal Tarlós hatalomban tartásán dolgozik, hiszen reális esélye nem lehet, azonban arra jó lehet a jelöltsége, hogy néhány százalékot elvigyen az esélyes jelölttől.

Persze mindez a bejelentés lehet, hogy egy jól sikerült médiahack, mely rávilágít arra, hogy itt lenne az ideje megnevezni az ellenzéki főpolgármester jelöltet, hiszen így zárja gondolatait:

Tisztában vagyok az esélyeimmel, úgyhogy ha bármelyik végső győzelemre esélyes jelölt – akár Tarlós István, akár az ellenzéki pártok jelöltje – felvállalja ezt a programot, visszalépek a javára: akár bármelyikük, akár mindegyikük javára”

Meglátjuk, hogy Puzsér bejelentése elindítja-e a lavinát és megindulnak-e a sorozatos bejelentkezések.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: