Jáky-Szabó Gergely, híradós - Fotó: MNO
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mert a szabadságot nem lehet elvenni, ha a szívedben létezik… 

Újabb ismert arc távozott a Hír TV-től, a köztévéből pótolják.

Felmondott a Hír ZV-nél Jáky-Szabó Gergely híradós műsorvezető. Jáky-Szabó Gergely volt az egyik főszereplője a tévé legutóbbi reklámkampányának. Elvileg már meg is van az utódja, az M1-től érkező Rabb Ferenc személyében, ő korábban már dolgozott a Hír Tévénél.

Közben, mint a tévé egyik maradó munkatársától megtudtuk, az új vezetés azzal győzködi a maradás mellett a tévé szerkesztőit és műsorvezetőit, hogy „nem leszünk M1”, vagyis olyan direkt Fidesz-propaganda nem folyik majd a csatornán, mint amit a köztévében tapasztalni.

Állítólagos felmondása azért is érdekes, mert a baloldali elhajlással nemigen vádolható műsorvezető emblematikus alakja volt a nemzeti oldal televíziózásának. Mindenesetre biztató, hogy vannak még olyanok, akik számára az egyenes gerinc és a szakmaiság fontosabb, mint a szolgalelkűségért cserébe kapott Júdás-pénz.

Jáky-Szabó nyilván tisztában lehetett azzal, hogy a kormánypárti HírTv-ben már nem lenne igaz a csatorna legutóbbi kampányának szlogenje, amihez az arcát adta, miszerint „Itt még úgy mondjuk el a híreket, ahogy megtörténnek.”  Jáky Jenő, az orosz front veteránja, köztiszteletben álló állatorvos unokája példát ad a becsületességre.

Fotó: zsurpubi.hu

Úgy fest, Jáky-Szabó egy gerinces fiatalember, sok sikert kívánunk a további munkáihoz.

Forrás: Népszava / Zsúrpubi / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: