Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Úgy néz ki két teljesen másik irányba indultak el az ellenzéki táborok és nagyon úgy fest, hogy kivételesen az MSZP találta meg a megfelelő irányt.

Sokan bírálták a napokban az MSZP-t azért, amiért részt vett a Bálványosi Szabadegyetemen. Ez az a rendezvény, melyet a Fidesz közeli NER lovagok látogatnak elsősorban. Mindjárt indult is a szokásos kollaboránsozás meg az MSZP miért legitimálja a Fideszt, de itt álljunk meg egy szóra.

Úgy vélem, ha egy ellenzéki pártnak van valamilyen dolga hát az, hogy alternatívát mutasson a kormánnyal szemben. Az nem működik hogy a hazai és határon túli közélet legnagyobb tematizáló rendezvényéről az ellenzéknek nincs véleménye, nem szólal meg és agyonhallgatja. Mert ez esetben a Fideszen kívül senki más nem mondja el véleményét.

Emlékszem amikor az ellenzék stratégiája az volt, hogy nem vitázunk a Jobbikkal. Lett is egy 20%-os párt a szélsőségesekből, hiszen ha nem vitázunk valakivel, akkor az emberek csak az ő elmebeteg álláspontjukat ismerik meg.

Ha Orbán nemzetpolitikát hirdet Erdélyben, nekem elvárásom, hogy legyen ott az ellenzék és mutasson rá, a jelenlegi miniszterelnök össze vissza hadovál és hazudozik nyílt színen. Igen legyenek ott a Szocialisták – ha már más nincs ott – mutassa meg, igen a baloldal el mer menni a határon túlra, el meri mondani a legnagyobb ellenszélben is az igazságot.

Szanyi Tibor tartott sajtótájékoztatót néhány nappal Tusványos után, ahol elmondta: ugyan nekünk szocialistáknak is van kritikánk az Európai Unió működésével kapcsolatban azonban Magyarország sehol máshol nem képzelhető el csak az Unión belül.

Mint a szocialista politikus fogalmazott: Az MSZP Európa párti de

Szenvedélyünk a hazaszeretet


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: