Török Zsolt volt szóvivő durván nekiment a kormánynak – Orbán minden bizonnyal őrjöng


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellenTörök Zsolt kinyitotta a száját. Márpedig az sose jó Viktornak és a Fidesz-KDNP-s fiúknak…

 

Az államnak kellene megvédenie a polgárait, de ehelyett a “magyar” állam nevében gazdagodó Orbán-, Matolcsy- és egyéb fideszes klánok csak a saját zsebüket tömik és segítik a multikat, bankokat, nagy szolgáltatókat, hogy fosztogassák a magyar népet.

A kormány és a fenti ágazatok zsigerelik ki az embereket Magyarországon.Tegnap és ma az évi 4-5 milliárdos nyereséget elkönyvelő UPC nem szolgáltat megfelelően. Szombaton az évi 300+ millió EURÓS nyereséget tervező Wizz Air nézett hülyének és le, idén már 8. alkalommal. A múlt héten a Telenor volt “kedves” szívatni, pedig csak 30-40 milliÁRDos nyereséget visznek haza évente.

Az itt működő bankok csak tavaly 694 milliárd nyereséget szedtek be tőlünk. Miközben úton-útfélen levesznek, kifosztanak minden adóst.
694.000.000.000-Ft!!! Ez csak a tavalyi nyereség Matolcsy családján felül. Nem beszélve mindegyik cég “rosszul” fizetett menedzsmentjéről. 😂😂😂
És miért tehetik meg?

Mert hagyja nekik 13 miniszter, 66 államtitkár, 117 helyettes államtitkár és 135 kormánypárti képviselő.
Akkor kik állnak a multik, a bankok oldalán?Török Zsolt MSZP

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.